Pages

Wednesday, 22 February 2012

senang nye lahhhh jaga maryam

suatu hari nanti..kalau ummi takde..mana lah tahu walid kahwin lain, tak tahu nak masakkan maryam ape. kalau dah malas sangat, masakkan ni jer...

lempeng pisang

nom.nom.

kenyang perut suka hati

sebenarnya rancangan asal nak masakkan maryam nasi makan dengan lemak kuning ikan salmon..tapi malas la pulokkk...so rebus spaghetti masakkan dia salmon olio campak puree2..satu suap pon dia tak nak. adoii ini budak kan..ade lagu adunan cedodok kidney bean pagi tadi lebih. ingat nak buat lempeng untuk lunch ummi. since dia xnak spaghetti, masakkan lempeng bagi dia makan. habis sebiji. siap nak lagi, tapi dah tak de la maryam. tu jer yang ade. salmon olio ummi makan. hurmm...

petang ni masaklah masak lemak kuning untuk maryam. sekali arung ngan walid. mana tahu nak. hurmm

4 comments:

Legally Pink said...

La, ingat Maryam ni makan semua yang umminya masak, sebab dahla masakan tu nampak yummy and variety, gaya Maryam macam bkn pemilih, rupanya ada jugak yang dia tak nak ye hehe. I selalu jugak kena macam ni, dah masak satu, sekali dia tak nak! Terpaksa masak lain! Hehe

NenetPenne (NP) said...

by the time walid kahwin lain, maryam dah besar dah.... eh.. opssss...

jgnlah cakap mcm tu farah...

Wanieys Hashim said...

anak wani sm dgn maryam la suka bebenor ngan lempeng pisang..mudah pulak tu nk buatnyer hehee

ChintaUOweyz said...

alahaii farah..jgn le ckp cenggitu...sedey lak.hukhuk