Pages

Friday, 17 February 2012

moogoo-ing

 i tempek-tempek gambar la dulu dengan sekikit caption..nanti i mengarang dengan lebih lanjut.

idola saya. saya nak jadi macam dia

telah diinvite untuk join dinner dengan moogoo. bersama supermommies from group Asthma Alleries Eczema kat pj hilton

 setelah menggali-gali almari. ni jer baju yang masih muat.

 cheesy salmon nugget untuk dinner maryam..masakkan food kurang comot sebab terpaksa dinner dalam kereta


 dari rumah lagi mood dia tak ok sebenarnya

 sleepy baby ngan shehan and hannah yang sangat pandai bawak diri

 makan-makan



 syasya comei

 chief moo

 berjoyah dengan mommy cha




ok peeps...husband dah menjeling tajam dengan kondisi rumah..so hari ni i have ti tutup ini lappy dan BETUL-BETUL buat kerja rumah...haih

5 comments:

gee ryder said...

jeles yaw!!
bestnye berjumpa-jumpaan...
nanti nk tgkla william maryam yg boleh masuk microwave tu hehe

zailamohamad said...

adakah sudah kurus??

jeles jugaaaaa..siapa kata life as a SAHM tak bersosial?? hehehehe syabas mere bete:P

♥ Elin ♥ said...

ingat kan husb elin jer jeling2...hahhahhahha...sama2 lah para isteri nih bg masa yer..

~ Secantik hati ~ said...

best nyer dpt jupe super2 women tu..kak magh..u pn superwomen..korang mmg besh!!

NenetPenne (NP) said...

tak kan husband jeling jer... tak tolong sekali ke????

alamakkk comel pulak lembu tu..