Pages

Saturday, 25 February 2012

maryam makan seteroberi






sumbat banyak sangat sampai nak muntah..huhu

dia suka sangat makan strawberry. eh. buah ape yang dia tak suka kan. haha. eh. ade. avocado!

11 comments:

Madi @ Aed said...

cedapnye seteghobeghi..maryam tuh..mami jarumnye..haha

Papa, Mama & Azra said...

Avocado tu saya pun tak soka!!!

Anonymous said...

Amboi,napa sume nak ikut mat salleh punya menu, bukannya overpriced tapi tak praktikal utk orang kita, atau perut anak kita. apa salahnya guna made in malaysia-labu tempatan, jagung tempatan, timun tempatan, ikan tempatan, nasi tempatan. Quinoa tu sume orang amerika selatan makan turun kemurun ada kat dna diorang. Beras tempatan apa kurangnya? Nak ikutkan mat salleh ni pun kita kena pikir jugak, bukan semua kata expet2 mereka tu betul, orang putih ni pandai brainwash ckp barang mereka bes.

Anonymous said...

tulah org komen skit ko da sentap..ko komen org ada pikiaq x...budget mcm doctor pemakanan..ptttuiii..

ShimaSalleh said...

Owh Magh.. yg ini ehhh (tergelak sat) bukan cameron n genting ado seteroberi ke? Tu kan tanam kat mesia maka buah mesia lah LOL!

shark said...

cute ur hero!!:)

♥MAMASYAZA♥ said...

cumel sgt

Anonymous said...

wahh best lah...sedap maryam mkn buah2 yer..bgus untuk kesihatan ank.
mcm2 resepi ank kamu buat kan!

selagi kita MAMPU bg anak kite mkn mahal atau murah..barat atau timur yang penting kite mampu kan.

apa pun pemakan yg sihat menjamin menjamin kualitinya!

im proud of u lah dear!!

wardahkamaruzzaman said...

owhh..komen itu kat sni hehe..
comeyy la maryam!!geram aunty tgk kamu!!!

Lady said...

ouh, teringat haritu hannah terlebih makan stoberi, lalu dia "mabuk stoberi". happy semacam n lompat sana-sini. seronok la auntie2 melayan dia "mabuk stoberi".

hai la maryam, esok besar, kamu kena bersyukur sebab kamu kecik2 lagi dah makan macam2. not like other people yang sayur pon tak makan. be a good girl naa..

luv,
~auntie wanmai

zana anazus said...

juz nk ckp...maryam si cumel yang kaya!!!penuh emas tuh!!! :-)