Pages

Monday, 20 February 2012

couscous with fruit salad and kidney bean

budak cantik (cantik kee?) masih menolak oat!

tak kan nak bagi makan buah SAHAJA sokmo pagi-pagi kan. nak buat pancake, cucur, lempeng, french toast malas *ehem*  so i rendam cous-cous makan ngan buah.

couscous with fruit salad and kidney bean

betik
grape
kiwi
avocado
kidney bean
couscous

digaul bersama.

kalau ikut buah-buah tu, 10 bulan dah boleh makan dah..kalau baby xmakan chunky-chunky boleh lah lenyek. tapi maryam ummi  tambah perahan oren sikit. baru lah yummehhh..perahan oren untuk yang dah bukan baby macam maryam. satu tahun ke atas. hehe

 budak ni dah jadi anti carbo ke ape? dah macam kene sembunyikan carbo pulak sekarang

yummmehhh

1 comments:

Legally Pink said...

Syoknya Maryam suka makan fruits macam-macam..Kalau my son payahnya, duk memilih jek, la ni suka grapes je! Lain tak moh..