Pages

Wednesday, 22 February 2012

bukit merah: maryam main air lepas breakfast

pms mode. tak dak mood nak buat pape. so time ni lah dok godek-godek lappy tengok gambar-gambar lama yang gembira. bila pms mestilah KURANG gembira.

saja nak tempek gambar maryam main-main kat bukit merah.

kiteorang pergi bukit merah bukan sebab bercuti pon. saya ikut husband sahaja. so siang-siang ade jelah activity dia. tinggal lah kami berdua di hotel. for me tak dak masalah pon..i pernah hidup macam ni selama berbulan-bulan kut sebelum maryam ade. lagilah sorang-sorang kan. siang-siang sangap dalam bilik.

lagipon i anggaplah ni bercuti dari buat kerja rumah. makan hotel, kemas tak payah kan. hehe

pagi-pagi keluar breakfast..

maryam dah tertarik dah dengan air pancut masa nak pergi cafe...tapi tak boleh main air lagi

tengok je ye sayang?

 
breakfast maryam, ambik bubur kosong, tabur serbuk ikan bilis sangai buat sendiri. ambik roti juak. tapi dia makan bubur jer..ngan buah-buah

lepas makan, husband teruskan activiti dia tinggallah kaum-kaum isteri dan anak-anak.

ni rayyan. (bukan rayyan sepupu maryam tu) hehe. ni anak ofismate husband. pernah cerita entry sebelum ni pergi birthday party dia. umur sebaya maryam, tapi muda maryam 2-3 bulan. mak rayyan pulak my senior kat utp dulu.







3 comments:

deela~ said...

cute lar maryam mcm ummi dia, hehe

actly sy ari2 melawat blog u, silent reader n tgk resipi, sgt best =)

mekasih~

♥ Elin ♥ said...

geram lah tgk maryam ni cute. lagi cute bile tgk dia dah jalan..bila lah turn amani nih..x sabar rasa nya.

♥MAMASYAZA♥ said...

maryam mmg cute