Pages

Friday, 3 February 2012

adoi maryam


biskut ini tengah bertaburan diatas sofa....grrrrr

nanti lah update resepi..ni bukan entry resepi..ni entry bangga diri. ehhh

hari ni berjaya naik 4 tingkat turun naik guna tanngga uolsss..dukung anak lagi. bawak maryam g playground kat bawah. gigih tak? dah tu nak g gym malam-malam haram pemalas kan..tu initiative sebelum semangat gym datang kembali. esok nak gesel2 husband pergi picnic kat taman bukit jalil lah..dia jaga maryam daku jogging

berat naik 4 kilos ok balik kampung. deng deng deng betul..pergi bukit merah hari tu naik 2 kilo..baru berjaya turun sekilo pergi ternak lemak kat kampung pulak seminggu. naik 3 kilo lagi. makanya total 4 kilo..bangga jadi penternak berjaya T____T

hari tu balik dari kampung terus naik penimbang.

"aaaaaghhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!"

 "ape masalah u yang?"  *muka malas nak layan sambil main fon*

"cer u teka berapa berat i?"

"hurmmm..59 kilo" *masih lagi mengadap fon muka malas nak layan*


hahaha..naseb baek dia dia cakap bert 59 kilo...kalau cakap 69 sambil buat muka malas nak layan sambil mengadap fon mulak tu ade lah nanti orang meletup..walaupon tahuuuuuuuuuuuuu u main angin. tapi thanks!

i tahu i selalu kelihatan kurus dimata u. *deng*

salam jumaat~ selamat berweekend *sambil lari setempat*

2 comments:

Julie M Gumpil said...

bestnya blog ni... byk resepi.. I memang suka sgt.. Hmm.. kita tukar2 blog nak? ni blog saya: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u

Nini Hartini said...

Senangnya naik berat badan. Saya da 6 tahun br berjaya nAikkan 3kg. Dan ckup happy tgk penimbang naik hehe