Pages

Thursday, 19 January 2012

rayyan lagi

 semalam mommy rayyan datang bawak rayyan main-main ngan kak maryam... jom layan gambar baby-baby yang tak de masalah dalam hidup..masalah dieorang adalah lapar, ngantuk ngan pampers basah jer. hehe

rayyan happy

maryam dah gegirl

amboih rayyan


 kak maryam

adeh..dah anak dara sangat dah anak ummi

 nak adik tak? ehehe

 rayyan dah nak merangkak

 gambar ni betul-betul sebelum kejadian maryam hempuk rayyan ngan remote astro tu

*terus tak jadi nak kasi maryam adik*

spaghetti with bolognese sauce

hehe..resepi ulang tayang ni..takpelah..kita tayang lagi.

bahan-bahan:

bawang besar holland dan bawang putih (cincang)
daging (cincang sangat halus)
2 oz puree tomato
1 oz puree carrot
1 kaki cendawan butang
sedikit italian mixherb

cara..tumis bawang dengan olive oil sehingga naik bau, jangan sampai perang. masukkan daging.dan cendawan, kacau sehingga masak, masukkan puree tomato dan carrot, kacau-kacau. akhir sekali masukkan italian mixherb.


 siap spaghetti for maryam
 ni untuk ummi dan mommy long. melatu tetap melayu. spaghetti pon harus lah ade cili padi u ols~

rayyan makan puree apple ngan oat dah la..nanti rayyan 8 bulan ummi masak setap-setap ok? hehe

 comot sekali makan


lepas makan. tersadai kekenyangan. hahaha

mana tak kenyang..makan saing ramai-ramai banyak jugak dia makan. tinggal ni jer tak habis

nanti jumpa lagi ok rayyan...

6 comments:

SYANI said...

Tembam sungguh budak2 berdua tu.. Geramnya............

Madi @ Aed said...

rayyan nmpk empuk ddk di atas sofa yg empuk..haha..x sabar nk dgr maryam bercakap..Maryam~~i'm waiting to hear ur better pronounciation..nnt kite bleh borak byk2..hehe

Pretty Ryna said...

geramnya tgk si rayyan..comey sgt

♥MAMASYAZA♥ said...

mak aihh dua2 skali bulat...sungguh cumelll mereka berdua

zailamohamad said...

geng sumo...hahahaha

Siti Khadijah said...

bertuah anak u..n anak sp2 lah yg u jaga...bertuah ada umi yg boleh masak utk bby..i salute u