Pages

Thursday, 12 January 2012

false alarm

 i selalu pening-pening sekarang bila petang. mengingatkan i masa pregnantkan maryam dulu..tak dak morning sickness tapi evening sickness..hehe..kawan baik pon lewat 2 minggu. tapi last weekend dah check. negative. tapi masa maryam dulu pon macam tu jugak..mula2 negative..2 minggu baru +ve...gundah gulana ok..tapi lega sangat semalam kawan baik dah datang..

petang tadi pening..dah jangkit ngan izah ombak rindu kut. nak period tanda kalah orang mengandung..hehe

so masak simple simple jer.

paprik seafood for walid

for ummi

sikit jer nasi macam orang diet daaa..sebab dah kenyang makan karipap aqeel bagi..husband balik kerja lambat sangat...lapo so i ngap semua karipap

makan ber fork and spoon dah kelas dah..tapi makan bersila lapik surat khabar makan depan tv..

gagagaga

maryam tido boleh la buat perangai macam ni...

punca pening lagi satu adalah sebab buah hati pengarang jantung i ni..sikalang asyik bangun malam jer..asyik nangis jer..kene dukung senyap lah..xpon keluar tengok tv..sekarang pon dia dok tengok baby tv ni..pukul 3 ni sayang oi..

1 comments:

gee ryder said...

neighbour dpn umah ni pun dah lwt dkt 2minggu dah ni. mls nak cek lagi huhu...
aik sama la time afeef dulu pun evening sickness. time aqeel mmg morning sickness...bercinta betul nak gosok gigi pagi2 hehehe