Pages

Monday, 12 December 2011

best nye kalau boleh sambung tido...

 maryam dilanda growth spurts!

dia tak reject apa saja food yang i masak 2,3 hari ni. semua makan. heheh..bezanya kuantiti makan la. kalau baru jer menyusu tak lapar sangat makan sikit. kalau lapa makan banyak. and snek pon wajib makan.menyusu pon kuat. bangun menyusu pon kuat.

sebab dia asyik bangun menyusu jer semalam, pukul 5 lepas dia bangun menyusu entah kali keberapa i bangun makan roti. laparrrr. haha! makan roti sekeping ngan nutella.bukak lappy kejap. tertido kat luar, then tersedar maryam nangis mau susu lagi! ayoyoyo..lepas menysu, dia kacau walid dia tido. hehe..awal la walid ngan ummi bangun hari ni. and now, saya adalah sangat lah mengantukkkk....

 sekarang dah memang berjalan sepenuhnya. dah boleh cari kasut berjalan dah ni. sekarang dok pakai kasut pre-walk lagi. hehe

breakfast maryam: yogurtlicious sweet sour oat

oat dah masak 2 sudu besar + 1 sudu kecik yogurt full cream + 1/2 biji pisang montel + 1 biji pittef prune ( cincang)

saya guna organic pitted prune jenama radiant ni

beli kat jusco bahagian organic. rm 13.90 kalau tak silap

 
ready to ngap!

4 comments:

Lady Windsor said...

arghhh dengkissnya tengok food maryam!

myle@my said...

wahhh..
maryam dah bulih bejalan eh...
bessnyeerrr...bile turn qeesha plak neh ;P

telor power said...

sedap wey.....menu bekfast tu, terliur aku

Hani said...

walaupon u panggil yogurtliccious oat licious watsoever pon maghhhh

i tetap dokleh telan haha

maryam, tggu la rase nasi lemok. kite mkn banyyyyyyyokkkk biar umi sorg mkn oatlicious die tu haha