Pages

Wednesday, 14 December 2011

2 tahun 9 bulan

semalam tepat 2 tahun 9 bulan kiteorang kahwin...hehe. husband yang ingat. xde dah i nak ingat tiap2 bulan lepas setahun kan. hehe

2 tahun 9 bulan, maryam dah nak dekat setahun..lagi seminggu nak cukup setahun. nampak sangat maryam terhasil masa anniversary. agagagaga

lama jugak i berdua ngan husband sebelum dapat anak. setahun 9 bulan. hidup lepas ade anak ni happy, ceria, setiap masa terisi. sebelum ni selama setahun 9 bulan i sangatlah bersenang lenang. hehe. dah la masa tu selalu ikut husband outstation, kerja hari-hari makan tido jer. alahai rindu nya nak bangun makan tido jer.hahah

tapi sekarang lagi best ape..

semalam 3 kali i mop lantai.-_____-"

maryam dah pandai bukak pampers. 2 kali dia datang kat i dengan muka bangga dapat membogelkan diri. sekali bukak depan mata i, tapi poopoo la pulok. so lepas ni 24 jam pakai seluar lah nampak gayanya..makan pon xboleh pakai pampers jer.

best kan hidup i sekarang. ni lah yang dikatakan tugas seorang pencacai  pengangkat najis.

hehehe..takde lah maryam. you are the best thing in my life. kene mop lantai 3 kali tu terasa lah jugak geram nya. tapi bila tengok maryam sengeh-sengeh muka tak bersalah. siap gelak-gelak bila ummi merungut, hilang dah geram. hehe

hidup ni ade turun naik. saya agak happy dengan hidup saya sekarang so mungkin sekarang ni tengah naik. bila-bila masa yang kita tak tahu dengan kehendakNya kita akan turun pula.

tengok hidup orang yang i sayang bertambah baik and dia happy makes me happy.
dapat komen pasal dari kak ila, beberapa ayat jer. tapi dah menggembirakan i.
kawan sekolah rendah husband yang i tak pernah jumpa, selalu menggembirakan i dengan ayat-ayat dia. =)

rezeki datang dalam pelbagai bentuk. and ni lah rezeki i. dikelilingi orang yang akan menyenangkan hati i.

dan sebanyak mana orang menggembirakan hati i, i berazam lepas ni kurangkan bitter bila bercakap/ menaip...berkata-kata benda yang menyenangkan hati orang sahaja.


 kan maryam?

entry apakan ini?-_____-"

6 comments:

Lady Windsor said...

wahahaha..let's rock bebeh..kelasszz tau rambut maryam...sapa punya kerja tu...hik!

mamalieyna said...

maryam dh pandai notti2 n kacau ummi eh..hehe~ nak marah tak jadi, bila dia tersengih2 buat muka berslh kan..haih la kuasa anak2..hee~

Anonymous said...

coemineyr marayam..nk cubit ej pipi nyer..

NenetPenne (NP) said...

sungguh cepat masa berlalu
rasa mcm semalam je tengok maryam masih lagi baby...
kita jugak tak tua tua kan...ha ha ha

Madi @ Aed said...

rajinnye mop lantai..maryam momy mmg m'gode sokmo..huhu

dahliasayang said...

i sukaaaaa sangat tengok maryam.comel.!! sejuk hati bila tengok muka maryam.aksi dia sentiasa cute n buat i tersenyum....

semoga lepas ni i pun dikurniakan anak secomel meryam...ye dak ummi nyer..