Pages

Wednesday, 16 November 2011

first benjol and hopefully lepas ni takde dah






jatuh coffee table. *sobs* =(

7 comments:

~yaya~ said...

Alooo..siannya Maryam. Mesti main panjat2 coffee table ummi ek..sian.

mamalieyna said...

aduduu....ciannye...tu tanda budak nk membesar =P..harus lalui ini jugak..ngee~

apapun, next time be carefull ye cayang~

Miss Layaleya said...

ciannya maryam.. xpe, still comey & cute.. lain kali careful k.. <3

nieda said...

hati2 yer maryam..taoi tulah budak, sebahagian drpd proses pembelajaran..ada rasa sakit, pedih, suka

zabliza said...

hai farah..
jalan2 blog nak tgk resepi puding roti maryam tu..tgk2 ada post ni..saja nak share..kalo anak jatuh atau terlanggar apa2 yg keras..cepat2 amik ais..balut dgn towel..pastu letak kat tempat yg jatuh tu..5-10minit pertama tu kena betul2 sejuk..nak elak benjol tu makin besar n takut luka kat dalam yg kita x nampak..

zabliza said...

hai farah..
jalan2 blog nak tgk resepi puding roti maryam tu..tgk2 ada post ni..saja nak share..kalo anak jatuh atau terlanggar apa2 yg keras..cepat2 amik ais..balut dgn towel..pastu letak kat tempat yg jatuh tu..5-10minit pertama tu kena betul2 sejuk..nak elak benjol tu makin besar n takut luka kat dalam yg kita x nampak..

gee ryder said...

comel sangatla maryam nih!
keciannya benjol..next time jgn notty sangat ok! ;)