Pages

Thursday, 6 October 2011

tak laratnyeeee

benda paling malu selepas buat entry merempan adalah nak buat entry baru dengan mood yang biasa-biasa. haha..macam mengamuk dikhalayak ramai pastu masuk bilik, bila mood dah ok malu nak keluar bilik. heh. (macam ade pengalaman jer)

thanks kerana sudi melayan saya merempan. tanpa anda siapalah saya (macam retiss je kan?)=p

hover kannnn...drama queen betul bak kata husband.

harini macam dah sihat sikit, tapi still rasabadan lemah gemalai.nak angkat maryam pon tak larat rasenye. semalam tak masak, pergi makan kat giant jer.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
bila seseme saiz hidung semakin menyerlah

Photobucket
terima kasih kerana bersabar. haha!

2 comments:

Lady Windsor said...

Good girl...hehe! Maryam macam biasa, comel sokmo!

kiranajoe said...

merentan gaya lain macam..hurmmm...