Pages

Monday, 31 October 2011

saya memerlukan mereka

seriously saya sangat ingin mahu memiliki satu compact camera. sebab tak larat nak mengusung dslr ni kalau keluar husband takde. deym u pencuri camera. curi camera hadiah beranak i. aku penat-penat beranak suka-suku sajor kamu ambik. sikalang i kene beranak lagi barulah dapat camera baru kut. urghhh!

sabtu lepas keluar dengan kawan-kawan. sebab nak jumpa aliah jugak. yang baru balik dari sambung master.


saya yak kenal auntie ni.macam tak pernah tengok jer. kata maryam

keluar makan kat nasi ulam belakang giant kinrara

wah maryam!

bila keluar dengan mereka-mereka ni i boleh berjalan lenggang kangkung

best kaN?! HAHA..tu jer gambar yang menari i malas nak ambik gambar sebab camera berat. huhu

kali ni, yang join acara breakfast (breakfast ke?) adalah ain, hazirah, aliah, zek. moksa.raja. lama melepak kat nasi ulam tu sambil buat bising kat situ sambil makan jelly bean.

kembali kepada title entry, saya sangat memerlukan mereka untuk buat saya ketawa macam zaman dahulu kala. ketawa sampai lupa, 'eh. dah beranak satu rupanya'. ketawa sampai lupa, 'eh, kat kedai makan rupanya. ingatkan hostel'. huhu

setiap kali jumpa mesti ketawa sampai lenguh rahang. and mesti rasa macam malas nye nak balik rumah. haha

8 comments:

mamalieyna said...

tulah sapa suh kawen awai2..hehe~ alaa sesekali still dpt lg menunaikan aktiviti camtu kan..bergelak ketawa ^_^..leh la maryam join sekaki...comel tul budak ni~

mrs.spicy said...

hihi..tak menyesal pon kawen awal. ngan husband ketawa lain..ehhhhh=P

gee ryder said...

farah, suruh peja belikan handphone yg ada camera canggih la...2in1 lagi best! heheh...

mrs.spicy said...

gee, peja cakap nanti beranak lagi die belikan.hahaha..kan bie?

Imah Jaafar said...

sama lerr ngan akak...dulu malas sgt nak hangkut si gedabak DSLR tu.. siap beli compac kamera dah..alih2 si gedabak ngan si kompac kena curi oleh siperampokkk durjanaaa.huwaaaaaaaaaaaaaaaa...lani pakai kamera henpon cap ayamm..huuhhuuhuhhu

~yaya~ said...

Kelasss Maryam dengan spek kat dahi! Hehe..comel laa Maryam nih..I pon mcm u..memerlukan sgt compact camera..dah malas nak usung dslr..heh.

Joy said...

sama..dah agak mls nk usung slr. berat je...now snap pic guna phone je dah..pasrah if gambar x cun ;)

e.l.i.z.@ said...

kan kan kan dslr mmmg berat tahap gaban..mmg tak larat nk usung ke sana ke mari

jumpa kawan², mmg tak igt dunia pun kan hihih