Pages

Monday, 24 October 2011

hari sabtu

weekend ni macam biasalah, hari sabtu jer kiteorang keluar. hari ahad melepak-lepak di rumah. semalam kawan-kawan husband datang melepak kat rumah sambil tengok bola. huhu. best semalam. meriah. tapi kawan husband yang penyukong MU tak dapat datang pulak semalam. kalau tak mesti lagi meriah dia kene kutuk. hak hak


mulakan hari dengan cucu udang dan secawan kopi. samakan depan tv alas surat khabar. haha

hari sabtu tu keluar rumah lambat sikit dari biasa. appointment fisio husband sepatutnya pagi, tapi tukar ke tengahari sebab lepas tu nak pergi ke birthday anak kawan husband kat PV8.

besor kondo dia husband cakap kalau rumah besar tu takde rumah landed pon takpe. lagipon dia baru pindah kut, perabot takde lagi, lagi lah nampak keluasan nye. best jer maryam mem-buas sebab luas and lapang.


birthday boy. setahun tapi lagi kecik dari maryam. dia baru lepas sakit. turun sampai 2 kilo. kesian.=(

lepas tu baru lah sesi mengirai duit. pergi OU. dah lama giler kut kiteorang tak pergi OU. last sekali kiteorang pergi adalah 3 tahun lepas. giler lama kan? huhu. asyik pergi midvalley jer. 3 tahun lepas pergi beli jam hantaran. masa tu saya adalah student, masa tu saya adalah tak kawen lagi, dan yang penting masa tu saya adalah kurus. -____-"

rasanya lama giler tak pergi mall. so lama giler tak guna stroller maryam. bila letak atas stroller nampak maryam dah besar sangat dah. dah panjang dah dia.
dah tak nak duduk macam ni dah. nak tengok orang kut


bila tukar mengadap depan baru lah dia senyap

lepas tu pergi IKEA beli barang sikit sambil tukar lampin, mandi, minum susu. hik hik. maryam ni keluar pon rutin tak berubah.

dalam nursing room

pastu bila malam dinner kat ghulam mee. kawan husband ajak. first time try. glamor sangat ingat kan mee macammana, rupanya mee goreng. bagi i sedap, oklah. husband cakap biasa jer. huhu

lapar tunggu food lama sangat ke?

tapi tempat dia besar and orang adalah sangat ramai, so service adalah suck. lama giler nak tunggu food kiteorang sampai. air i dah habis baru food sampai.

itu sajor. sampai rumah pukul 12, badan dah sangat penat, mata sangat mengantuk, maryam tak nak tido sebab dah tido dalam kereta, terjaga. bagus!

4 comments:

Lady Windsor said...

alahai cik maryam kenapa buat muka seposen tu..lapar ya!

Madi @ Aed said...

sdpnye cucur n kopi..hehe

Byzura Mj (By) said...

lapar tau tengok cekodok ko!

maya amir said...

ollollo...comelnye maryam sepit rambut.. mesti cium sket..muahhsss:)