Pages

Tuesday, 20 September 2011

you are my sunshine

you are my sunshine
my only sunshine
you make me happy
when skies are grey
you never know dear
how much i love you
please don't take my sunshine away

ni antara lagu yang i nyanyi masa mandikan maryam and pakaikan baju sejak maryam baby lagi.

sekarang maryam dah boleh tahu, kalau i nyanyi lagu

"if you happy and you know it clap your hand"

dia akan tepuk. so comel.

dan kalau dengar music dia akan goyang-gotang badan. juga sungguh sangat comel.

dalam pada excited tengok anak berjoget tuh, i dah kene sound kat bapak dia, pasang zikir and mengaji jugak bagi maryam dengar. baiklah!

(walid ni suka anti climax kan)
Photobucket
Photobucket

Photobucket

PhotobucketAlign Center

Photobucket
you never know dear, how much i love you

10 comments:

Lady Windsor said...

COMEL! MARYAM excellent! besar2 esok boleh jadi model...model kanak-kanak..nak ke?

alyyani said...

banyak dah rambut maryam tuh! :D

gee ryder said...

walid kan ustaz :)

NenetPenne (NP) said...

pic last tu tak comel sebab dia dah melalak...

ok maryam please go to ur ummi *konon tengah pegang maryam time dia tengah melalak laa ni*

haaa kan dah kena dengan walid...ha ha ha...

e.l.i.z.@ said...

comel sgt² maryam ni.gerammmmmmmmm

Hassanah said...

geramnye...
maryam comel sgt (=

mamalieyna said...

eiiii geram tulll nengok maryam nih~ eeiii...cheooum ceket...~

Dong, Dia & Azra said...

The last series tu lepas kena sound ke? Hihi...

Enjoy these moments Farah sebab nanti bila dah besar sikit, dah lain dah experience dia. Hihi...

AiniNoraini said...

hey..suda besa ye kamu...so chomelll..ummi, adik maryam ble pulak? :)

Intan & The Boys said...

maryam! please masuk mana2 contest baby comel ye. geram betul auntie tgk kamu ni.