Pages

Wednesday, 21 September 2011

takde gambar makanan?

lupa nak snap gambar dinner! pelik kan?

i busy sangat hari ni sampai tak sempat nak update blog. percaya tak i buzy? hahah. sila percaya. walaupon jadual tido maryam dah kembali teratur, tapi mood dia tak teratur sangat lagi. masih nak manja kededek dek lagi. nasib lah ummi anak baru sorang maryam. layan kan lah aje.

ke ni perangai 9 bulan dia. setiap bulan mesti ade skill baru dia. bulan 9 skill clingy ke.

Photobucket
saya dah 9 bulan dah harini

walaupon manja adalah berlebihan dose tapi sekarang sangat best melayan budak kecik ni. dia dah pandai dah nak tiru perbuatan kita sikit-sikit. kalau i kebas-kebas katil or sofa, die pon pandai tepuk2 tangan dia kat tilam jugak.

kalau dengar lagu, dah pandai ikut-ikut lagu tu jugak. menyanyi lah konon nye tuhh.

matilah ummi kene marah ngan walid macam ni. kenapa menyanyi dan berjoget yang awak pandai dulu maryam? ummi tak ajar pon.

misi ke gym masih lagi berjaya!

1 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Dun worry memang ada satu phase tu baby akan lebih manja which is good actually. Saya sangat suka bila Azra manja2 dengan mama papa asik nak melekat. Rasa cam diperlukan sangat gitew..hihihi...ini bukan alasan nak tuang kerja yer puan-puan. Hehe..