Pages

Monday, 26 September 2011

saya adalah buat-buat buzy

saya adalah babysitter harini. so saya menjaga 2 orang baby. baik dan behave pula baby-baby ku pada hari ini.

rayyan-prektis nanti bila mommy dia kerja kene tinggal jugak.
maryam- prektis ade adik (sibuk nak tarik kaki and tepuk-tepuk rayyan. haippp!)
ummi- prektis *ehem*

hehe.

Photobucket
kak maryam jaga rayyan

Photobucket
sambil-sambil tengok tv

Photobucket
huarghhh..ngantuk la tengok rayyan tido. nak tido jugak

ok bye!

4 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Macam mana perasaan ada anak kecik 2 orang??!! Hihi....

kiranajoe said...

alaaa..comey.mak dia gi interbiu eh..?

MadianiMamat said...

Salam,

Farah, sy SR u... nk tny sumthing ni.. camne u setting bile tgk blog u kat henpon die jd mcm kat tengah2 sume tu, senang nak bace... kalau mcm blog i, die jd mengecik, huruf kuar dua tiga patah je setiap baris pastu ssh gile nak bace..

xtau la u phm ke x soalan ni tapi nak mntk tlg jgk solutionnye....hehe

btw, maryam comel sgt3!!

zailamohamad said...

ngeh ngeh ngeh..bersedia doh ko??