Pages

Tuesday, 27 September 2011

rahsia kita berdua

last week masa semangat berkobar-kobar i kata i nak pergi gym hari-hari sampai berat turun 60 kg. 5 kilo jer lagi. tak susah sangat pon.

tapi dah 3 hari tak pergi gym ni. 2 hari mase weekend adalah kerana jemputan openhouse sampai ke malam. dah la tak pergi gym, melantak tak hingat pulak tuh.

semalam tak pergi gym sebab takde mood. voleh?

malam ni semangat rasa nak pergi gym. tapi husband cakap tadi, jiran ajak makan-makan. rejeki tak boleh tolak kan? lagi pon orang ajak kita kene pergi kan?

miahaha

nasib baiklah lah breastfeed ni buruk lantak pon berat menten. tapi nak turun tu idoklah.

3 comments:

NenetPenne (NP) said...

kat entry tu tak boleh komen, kita komen kat sini pulak

mmmm kita tak tahu apa yang akan mendatang...so bukan kata duk rumah jaga anak tu tak bagus, bagus juga.. tapi mungkin lebih bagus kalau kita pun bekerja juga..

duit yang suami bagi mungkin tak sama dgn duit yang kita dapat dari usaha sendiri... kalau ada duit, tak perlulah kita meminta2 sangat walaupun itu adalah hak suami untuk memberikan kita nafkah...

masa i bercerai dulu, sib baik i kerja..kalau tak, hazabb juga ..dan dia pun tak suka kalau i tak kerja...

apapun farah, semua tu ada pro and con nya... pandai2lah farah fikirkan apa yang terbaik untuk diri farah...

~~zaa~~ said...

rahsiamu rahsia ku jua! hahahahah

mamalieyna said...

betul2x..rezki jgn ditolak..hee~