Pages

Wednesday, 28 September 2011

openhouse penutup

assalamualaikum semua...
(sopan tak saya? nak buat menantu sila la ambik borang ngan ummi saya)

semalam maryam pergi jumpa jiran-jiran kat rumah uncle omji. die buat makan-makan.

Photobucket
ni walid kesayangn maryam..
(ehem..bodek sikit..walid, ipad seketul. makaceh!)

Photobucket
kiteorang otw nak pergi rumah uncle omji ni..jauh perjalanan ni, blok sebelah. hihi

Photobucket
dah sampai..main-main ngan afeef. ni jiran depan rumah jer. dekat jer. maryam selalu intai die kalau dengar suara.
(muka malu-malu..dah la sopan, malu-malu pulak tuh! again, sape nak buat jadi menantu mintak borang dengan ummi yer)

Photobucket
alamak sori! dah ade orang cop la..ni la my future mil. hik hik

Photobucket
mak-mak ngan anak-anak masing-masing.

saya makan nasi himpit yang ummi penyet-penyet

Photobucket
ni family aunty nor and uncle zahir. datang lambat mase ni maryam dah nak balik.

semalam ummi makan banyakkkk sangat maryam nampak. (ehem..bila ummi makan sikit kan?) so malam ni ummi cakap die nak berlari sampai tercabut lutut (iyolah!)


8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

jgn la lari sampai tercabut lutut, susah nanti, sapa yg nak jaga maryam lak...hehehehe

umi, nak borang satu...hehehehe

♥ Elin ♥ said...

aduh kat opis nih x blh tgk pic dr photobucket lah.kena block.

hmm..lama x tgk maryam.

Dong, Dia & Azra said...

sopan budaknyer...hihi...

Lady Windsor said...

laa suka ya, maryam pergi rumah bakal MIL..hik!gik!

zailamohamad said...

comeynya rumah jiran ummi Maryam (hok tu hok cikla napok)

nieda said...

kalau nieda ada anak lelaki boleh isi borang kot2 boleh tersangkut..hehe..hari ni rasanya last syawal..Tapi Sabtu ni masih ada org nak beraya rumah nieda lagi..tuan rumah sentiasa buka pintu

Madi @ Aed said...

pic no 3 muke maryam mcm muke ummi ms kecik..hehe

romzi seli said...

muka maryam ngan afeef lebih kurang je... hehehehe