Pages

Tuesday, 20 September 2011

nak bini kuruihh tak??

Photobucket
keadaan dua beranak masa i balik gym tadi. hehe

hai..best kan mengadap lappy sambil minum milo panas malam-malam yang tenang. kali ni saya ditemani husband yang tak tido lagi sebab tengah siapkan kerja. muka stress jer kalau buat kerja. cer senyum sikit bie. baru lah hilang sikit stress tuh. heheh

cakap banyak kan, sekali kalau die cakap,

"u la pulak kerja yang, i jadi surirumah. kalau i yang jadi suri rumah sure rumah kita lagi bersinar-sinar i kemas"

heheh

tadi berjaya bergi gym jugak. badan dah rase sakit sikit bahana lama tak exercise. jom ah jiran-jiran sape nak join pergi gym. aku turun pukul 830-9.00 malam bergantung kepada keadaan maryam. harini dia dah kenyang-kenyang minum susu masih jugak tidak mahu tido tinggal macam tu jer kat walid dia. walid dia yang tido kan. tu yang balik-balik macam tu.

bila dah start pergi gym ni makan tu haruslah kawal sikit kan. tapi mak aihh susahnye. agak-agak boleh tak nak kembali diet macam zaman muda-muda? zaman-zaman sebelum kahwin...payah.payah. berpuasa jelah. aci dok? heheh

Photobucket

Photobucket

kawan-kawan i pergi bercuti ke kk semalam baru balik. hazirah cuti so die datang lepak rumah i bawak udang dari kk jugak. guna udang tu buat mee hailam.

4 comments:

mamalieyna said...

aduuuh jauh plak nak g umah farah, numpang gym...tp bkn skrg la..after bersalin..hee~

tomei betoi budak kecik itu landing..hee~

Dong, Dia & Azra said...

Jauh udang tu merantau. It's looks yummy okay!

Joy said...

kalau la kita berjiran kan ;)

e.l.i.z.@ said...

pasti boleh slim melim mcm sblum kawen..tp make sure kena disiplin ok ;)