Pages

Saturday, 24 September 2011

mata ngantuk tapi tengah gian

Photobucket
meggi goreng dinner husband malam ni

p1 down dari petang tadi. ni baru okeh. so i menggelupur takde internet. mana boleh nyah mak ni takde internet. so sekarang ni sebab baru ok, ngantuk-ngatuk pon dok mengehadap. esok dah lah hari yang buzy. tambah lagi satu aktiviti, esok pagi saya ade date dengan girlfriends. ad dah nak fly sambung master. sila jangan jeles kawan yang jauh dimata dekat dihati. =)

tadi berlari treadmill macam nak tercabut jantung. tahajjud cinta punya pasal i lajukan speed cepat sikit terbakar calori. balik rumah rase macam melayang-layang jer. huhuh. sempat jugak tengok, ngamngam sampai depan tv kul 9. misi berjaya!

oklah kawan-kwan, selamat membuncitkan perut masing-masing pergi openhouse. makan banyak-banyak sikit kalau food cepat habis tuan rumah lagi suka. eh

0 comments: