Pages

Monday, 19 September 2011

malam yang tenang

i sedang online seorang diri.husband dah tido. begitu juga maryam (kenapa rasa macam buat karangan bm?). sedang menikmati hot chocolate (cey ceh..milo panas jer padahal) dengan sesudu oat ditambah supaya kepekatan berganda nyum nyum! dan sedang mengunyah kuih cincin jugak pemberian jiran (thanks baiti and roch!). bahagia sungguh mengunyah dimalam hari. hahah

Photobucket
dinner husband malam ni. ini sahaja. hihi

petang nya masa chatting dengan dia dah cakap i adalah sangat malas nak masak.

bila dia balik tengok i masak ikan sweet sour dia cakap,

"kate malas masak, masak lah benda yang simple-simple"

"simple lah ni, ape lagi masakan yang simple?"

"ikan goreng senang jer"

"pastu kene masak sayur jugak as kuah. same jer"

sebenarnya semua bawang dan cendawan i dah siap cincang and hiris. lebihan masak untuk openhouse haritu. so tinggal nak nak cincang carrot ,kacang and lada jer. pastu main campak-campak. senang jer senenarnya. lagi kau nak malas maghfarah!

husband jer dinner makan nasi. i dah membaham carbonara petang tuh awal-awal sebab malam nak pergi gym. kalau makan lambat kang perut senak.

malam ni saya berjaya pergi gym. setelah hampir 2 bulan tak jejak gym? tak konsisten betul ko ni. camane nak kurus?

3 comments:

Lady Windsor said...

owhh pergi gym ke? well done bebeh! i malas betul nak pergi gym walaupun gym depan mata..

Dong, Dia & Azra said...

Takper. Pelan2 kayuh. Hihi.

Anonymous said...

en somi soh joint farah g gym.. hihi