Pages

Monday, 12 September 2011

hai...

saya tak bermood lah nak berblog. rasa macam banyak kerja jer nak buat. so hati tak tenang nak mengadap blog. tunggu hati mak tenang mak mengadap ini blog.

plus my baby ni sungguh sangat manja semenjak dua menjak ni. bagi adik baru tahu.

ni dia tengah tido. tadi lepas i mandikan dia, i pon bersiap-siap pakai baju proper sikit sebab cadang nye nak bukak pintu baru sedap masuk angin sepoi-sepoi bahasa. tengok i bersiap dia dah merengek ingat nak keluar. amboih kamu. hari-hari nak berjalan. so i tukar balik pakai baju rumah dia sambung main. bila masa la anak aku membesar neh. dah tahu beza baju berjalan ngan baju rumah. isk!

oklah. mau mengemas sikit-sikit, nanti saya kembali kepada kamu yer.


sesi makan-makan raya dirumah jiran bersama jiran-jiran

5 comments:

NP said...

mestilah dia tahu
kat rumah ummi tak berapa nak cantik sangat tapi kalau nak keluar, ummi mesti cantik2 kan...
heeeee

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 zaman sekrg mmg camtu, mak pakai baju cantik ckit je, dia dah kat tepi kaki, tau sgt soh dokong nak g berjalan

gee ryder said...

macam kenal jer rumah tu :p

Madi @ Aed said...

jgn lmbt sgt eh..:p

Lady Windsor said...

macam biasa...maryam pakai baju baru ke, baju rumah ke...tetap maintain comel dengan headband..u go gal!