Pages

Monday, 19 September 2011

dah penat dengan rendang

sebab aktiviti memasak yang melampau di dapur, i dah tak lalu nak tengok dapo. lagipon weekend banyak jemputan openhouse kan. tapi semalam kiteorang ade satu jemputan jer tengahari. so malam kalau tak keluar nampak gaya macam kene masak. tapi husband ajak keluar tanpa arah tujuan die nak isi angin tayar kereta. mak ok jer. asal ajak berjalan, ajak ke giant pon ok jer!


budak ni ikut sangat la perangai mak nye. asal masuk kereta jer tido.

makan kat a&w stesen minyak petronas bandar kinrara. bk ape ah area tu? bk4 kut. hakss. curly fries adalah wajib lah kan kalau g a&w.

lamaaaaa giler tak makan kat a&w. sampai tak tahu nak order ape. burger husband sedap, horny corney dog i tak sedap.

kerja bapak die. die amibik gambar pastu die tunjuk kat i,

"mancung tak hidung maryam macam hidung i"

-_______-"

6 comments:

zailamohamad said...

hahaha tolol molek..

Farah thanks sebab ajak g OH haritu, sabtu ni turn rumah kak ila pula..mari tau;P

nieda said...

dah lama x pegi a&w

mamalieyna said...

yelah lama giler tak masuk a&w..balik2 KFC jer..hu~

sori tak dpt g berOH kt umah farah, umah sendiri pun open that day..ngee..

Intan & The Boys said...

haahhaha!
comelbetul!!!

Lady Windsor said...

hahaha..maryam funny macam tu..

gee ryder said...

walid ni mendajal gambar maryam yer?

bk 5