Pages

Sunday, 14 August 2011

saya telah cuba menahan diri tapi tak mampu...


tak mampu menahan diri untuk show off. gahaaa...maafkan saya. dengan ini saya umumkan baju raya maryam dah basi


pakaikan sebelum basuh.

cute kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mak dah cuba menahan diri tak nak upload gambar maryam pakai baju kurung ni. tapi tak dapek.

ya allah. baby ni pakai apeee pon comei. geram!

tapi walid dia kejam. dia cakap macam baby boy pakai baju kurung. erghh. takpe maryam. nanti ummi pakaikan headband, ayu berseri lah nanti.huhu

hari ni macam biasa, pagi pergi teman husband buat fisio kat dbc ampang. lepas tu dah alang-alang keluar pergilah memanjangkan langkah mencari baju husband. yes. niat asal adalah baju husband sahaja.

bila jalan-jalan sekali ternampak baju baby yang super cantik. eh. design biasa-biasa saja tapi suka dia punya material dan kaler. (alasan nak beli boleh jadi macam-macam) macam biasalah, kalau nampak baju baby yang cantik, bukan i yang beria-ria nak, my husband yang akan excited lebih. jadinya belilah jugak walaupon rasanya baju raya maryam dah cukup.

lepas beli baju maryam baru pergi beli baju husband so dia pilih lah kaler yang sedondong dengan maryam. i takde pon baju kaler tuh. macam mane nak pakai sedondon nanti. so bermulalah acara gesel-menggesel di shopping complex dengan harapan dapat lagi baju raya sehelai.

geselan berjaya! ngeheheh

thanks maryam. dengan kewujudan maryam maka nafsu shopping walid mencanak-canak naik boleh lah ummi tumpang sepasang dua. ni yang buat ummi sayang maryam lebih ni. gahaha



9 comments:

NenekPenne said...

budak kecik pakai baju kurung memang comellll sangat2....

betul cakap walid, maryam memang umpama baby boy ... tak sajakk wey pakai baju kurung.... ha ha ha....

nieda said...

comel maryam dgn baju kurung baru

alyyani said...

yaAllah mmg comel gila baju tuh. sangat! maryam hari2 aunty dah puji kan? :p

Mimy Hamid said...

comel comel ..super comel...haihhhhhh

Lady Windsor said...

laa maryam dimanipulasi habes-habesan oleh umminya...tak pe..maryam maintain comel ya baby...ngee!

mamalieyna said...

alolo..tomei la sangat sesuai je, mana ada mcm boy~ eeii walid jeles ni..hee~

psst farah tak respon pun, baju ok ke ko..hu~

gee ryder said...

bertuah ummi ada maryam bole tambah baju raya lagi ngehehe...
mama afeef xjalan cara camtu haha.

cutenye maryam pakai baju kurung!

~finee~ said...

alala tomeynyerrrr

zailamohamad said...

comel, comel,comel...gere weh tengok Maryam ni..putih suih;)

ai..gesel2 ni xbatal poso ko;P