Pages

Friday, 5 August 2011

rindu husband gua

semalam bukak puasa ngan kawan-kawan ramai-ramai kat midvalley. (yeeee. mid lagi. ngan husband midvalley ngan kawan-kawan pon kat situ.haha) pergi lewat dah. so kalut-kalut ngan maryam. maryam ni kalau dia dah bersiap cantik-cantik, i pon dah bersiap cantik2 jangan harap lah die nak stay lama-lama dalam rumah. mesti dia buat perangai nye. nak keluar! sabor je lah. zac datang ambik. tapi tak sampai lagi so kene turun lah jalan-jalan kat bawah dengan barang yang super banyak. -______-"

so tak sempat nak wish selamat berbuka kat husband wa. masuk nandos pulak takde coverage. and kiteorang lepak dalam tu sampai nandos tutup. balik-balik husband dah tido. huaaaa. jangan merajuk sudah yer bie. nih i tempek gambar maryam banyak-banyak untuk tatapan u.

Photobucket
suke sangat kalau ummi letak dalam air ade buih-buih. rubber duck tak beli lagilah. botol pon jadi lah nak. haha. nanti walid balik kita beli.

owh makan buih lagi
-____-"

Photobucket
tengok dia excited main splash splash

Photobucket
nganga mulut ni treadmark kut

Photobucket
letak gambar muslimah satu kali. asyik gambar separuh bojel jer.

Photobucket
pantang tau. tak boleh tengok rayyan. mesti nak kacau.

rayyan in the house yawww~

Photobucket
sibuk nak tarik stokin rayyan

Photobucket
jaga rayyan la kononnnn

Photobucket
rayyan dak ketak-ketak lama-lama mesti jadi maryam

Photobucket
dan ni semalam!

i letak dia niarap tau. pastu sebab die kacau rayyan (nak colek mata rayyan! sabor jelah budak ni) so i ambik lah riba rayyan sebab along kat toilet. tengok-tengok dia dah duduk. terlepas pandang! camane die bangun duduk tuh. wahhh..maryam dah besar. maryam dah besar. dah boleh bagi adik. eh

6 comments:

mamalieyna said...

alolo...tomeinye dia..^_^

haaa maryam nak adik ke?..awai lg la..hee~

alyyani said...

korg gi nandos midvalley service ok ke nak bukak puasa? kitorg penah sekali tu buka puasa kat situ, horror kot. sebab sampai lewat kot. tp tak la lewat mana. sempat maghrib dulu makanan still tak sampai lg. hhuuh...

shawl umi maryam tu cantik!

Joy said...

ayu je maryam bertudung ;)

Lady Windsor said...

omak aihh maryam comel sangat pakai selendang ummi tu...cute!

goblogbyfarah said...

maryam!eeeeeee...gigit boleh?!!!

Mimy Hamid said...

risau aku nengok dia main air buih tu masuk mulu keman galak suka kan..