Pages

Friday, 19 August 2011

maryam nak join contest

semalam kene tag ngan intan join contest baby pakai baju kurung. hopefully contest ni tak kene like2 kat fb. ummi maryam malas nak promote soh like. so semalam pakaikan maryam baju kurung sebab nak ambik gambar cantik sikit.


pakai baju kurungkan, haruslah ayu

senyum pon malu-malu

tiba-tiba rasa headband tu macam tak sesuai jer ngan baju kurung. so tukar!

ok sikit kan?

main ngan walid, terus senyum sikit

dah hilang dah control ayu dia

kaki blur sebab bila dia excited kaki tak duduk diam

hah! terus tak ayu langsung -___-"

tengok gambar last terus menggamit memori. huhu. zaman kat mrsm dulu geng-geng i orang lelaki tak suka. asyik nak cari gaduh jer. maybe sebab kawan-kawan i yang hot tak suka melayan lelaki-lelaki tak matured macam dieorang. i ni memang tak hot langsung lah zaman mrsm dulu. nak tunjuk gambar kat husband pon malu. walaupon sekarang idoklah cantik mane, tapi atleast tak lah sememeh macam zaman mrsm dulu. -___-"

ok sambung cerita. sebab dieorang tak suka kiteorang, semua kiteorang ade gelaran buruk. dan i tak pasal-pasal dieorang panggil kangkang. sebabnye dieorang pernah nakmpak i dok terkangkang dalam surau tengah buat homework. masa tu ade usrah ke ape entah, mak mane lah nak layan usrah kat surau. so mak bawak buku buat homework. mesti tu kes buat homework last minit.

sejak dari tu, gelaran manis i adalah kangkang. dulu tak rase pape. panggil lah nak panggil pon. like i care~ haha. begitu.

sekarang kenape rase macam lucah je...


4 comments:

Lady Windsor said...

Amboi comelnya anak Dara pn farah ni...auntie like!

gee ryder said...

goodluck maryam!!
bole menang ni rasa hehehe

Intan & The Boys said...

tu dia.....kemain banyak gamabu dia tepek. hehe.

bagus maryam tak tarik headband dia. :)

♥ Elin ♥ said...

vote for maryam!!

comell!! kaki tuh dah montel.kena minta mummy belikan yg besauu sikit yer syg...;p