Pages

Tuesday, 16 August 2011

maryam merebung


hai!

aunty net rindu saye ehhhh... ummi cakap die tempek sekeping ni bagi semua aunties telek-telek sementara dia nak mengarang entry baru.


semalam maryam bukak puasa kat rebung

atuk chef ismail dukung maryam tau. wahhhh..suka hati jer panggil atuk. haha

masa ni maryam baru bangun tido tau. ummi dok agah-agah suruh maryam senyum, maryam senyum sikit senget macam ni jer. control ayu!

ummi cakap nanti lah dia mengarang entry. bukan nak mengarang ape pon. pergi makan jer. tapi nak tempek gambar lah. banyak gak entry yang ummi tak mengarang ni. ummi buzy die cakap. nak kemas rumah kasi berkilat. sebab nak start project mengukies esok.

ok aunties. bye! mudah-mudahan cepatlah sikit ummi setel kerja tuh. and mudah-mudahan cukup lah susu maryam hari ni and ummi pon sihat walafiat sampai petang. sebab pagi tadi ummi terlebih minum air kut. terus terkeluar semula semua air and makanan yang ummi makan dari malam.

4 comments:

NenekPenne said...

rindu sangat2 juta juta lemon lime kat maryam... *mujur je dpat tengok gambar, kalau kat luar abis laa kena gomol budak kecik ni*

ololohhh comelnya dia pakai bunga2 kat kepala...

cakap dgn ummi jangan over makan yer.. haa kan dah termuntah2..

maryam jangan nakal2 yer... be good girl okay!!!!

zailamohamad said...

farah beli mano gak bungo besar2 atah palo tu?? comel weh kelih..

Nia said...

hehe..comelnya headband dia..tp maryam dh comel, pakai ape pn cute.

Lady Windsor said...

kenapa maryam comel sangat? auntie nak hadiahkan maryam banyak lagi headband..nak tak? tapi cemane auntie nak bagi ya..address maryam pls...cakap pada ummi maryam tunggu parcel auntie..suruh ummi email address maryam pada auntie..