Pages

Monday, 22 August 2011

Lampu hati beta

hei hei..mood raya dah datang..dah nak kene start packing baju dah malam ni..husband khamis dah cuti..tapi tak tahu nak balik malam rabu ke pagi khamis. ikutkan hati nak balik malam rabu jer, pastu sahur bubur nasi kat gua musang. beh nyeeee... tapi tulah, nanti tengah-tengah hutan tengah-tengah malam ngan maryam ni. takut la pulok.

ke 8 bulan dah di consider sebagai baby besar?

4 comments:

Joy said...

hmm..baik balik siang hari..maryam kecik lagi tu...

zailamohamad said...

kak ila pon, xsabarnyaaa nak kelik kg..

sero mace xdok gapo2lah..musim raya konpem jale penuh nga manusio

selamat hari raya farah, mitok maah deh kalu ada salah & silap;)

♥MAMASYAZA♥ said...

cutenye maryam pakai hairban tu...hehehee

Lady Windsor said...

Waa maryam dah nak balk kg ke...jgn lupa update n3 ya kalau kat kg, auntie nak tengok Maryam beraya...okeh baby..be a good gal ok!