Pages

Wednesday, 17 August 2011

kuih jemput-jemput


*update: huehhueh..sori, tadi tak keluar gambar sebab photobucket dah exceed limit. dah la guna guna acc husband. sikalang wa sudah ade acc sendiri! huh. babai acc husband.*


sebab account sendir terus theme girly-girly. hehe

ok, berbalik kepada ceita...

setiap tahun acara tahunan i dibulan ramadhan adalah mengookies. sejak dari form 3. tapi last year tak buat sebab pregnant. konon penat. hahah. hari ni kita menggentel biskut sambil menggentel maryam. siap satu adunan, maryam pon pengsan. jap-jap lagi boleh kemas rumah.

Photobucket
dulu kan i buat biskut ngan along and mak. along health conscious, i pon berjangkit sama. so kiteorang anti butter. guna planta. sekarang walaupon tak conscious mane, masih dengan planta. bau buat cookies mengimbau kenangan lama gitu.=)

Photobucket
jemput-jemput

Photobucket
1st batch

Photobucket
baru bangun tido tak mandi lagi muka busuk rambut cacak =p

baik sangat budak ni hari ni.

5 comments:

gee ryder said...

kena dtg beraya umh maryam ni leh nak rasa kuih jemput2 hehehe...(mcmla jauh benor)

~~zaa~~ said...

mekkk!!! i tak boleh tengok gambar u!!!!keluar gambar photobucket je :(:(

Lady of Leisure said...

sedapnya cookies tu.. and yesss pakai planta mengimbau kenangan dolu2 gitu kan.. hehe

jijah said...

hilang lor gambar maryam yg comel2 dlm post yg sebelum2 ni

♥ Elin ♥ said...

nmpk mcm bes cookies tuh...
rajin ek..
elin tunjukk jer.. ;)