Pages

Tuesday, 23 August 2011

kepulangan paku buah keras

" camane ni? panties maryam tak beli lagi. beli yang kat giant je lah"

"isk...buruk giler.tak nak lah i. kesian maryam"

"dah tuuuu..kalau tak pakai panties pakai dress lagi buruk. nampak pampers"

"kite sambung shopping kat kampung lah"

"kat kampung? sempat sangat lah tu"

"ala, kite g shopping kat kampung u la. kate BANDAR. sempatnye. takkan sebesar-besar BANDAR tu takde panties budak"

deng!

teke lah sendiri sape punya ayat kat atas tuh.


gambar sekadar hiasan

juga sekadar hiasan

9 comments:

zailamohamad said...

pakailah legging

kak ila pon banyak lg barang anak2 xsetel tapi pakai hok mana ada lah, xlaratlah nak sedia serba baru..huhuhuhu

KV said...

ahahahahaha...sakit perut akak gelak. Nanti maryam jenjalan raya ke rumah auntie yer.;)

NenekPenne said...

tak kan tak sempat pegi JJ kot..
eh bandar kita ada JJ ke farah?

Joy said...

sempat nye tu...;)

gee ryder said...

hahaha...ada yg terasa yer..

ala maryam, afeef rilek jer tak panties :p

mamalieyna said...

hikhik..comel..Giant pun jadilah dr takde lgsg nntinye..hee~

Lady Windsor said...

Maryam pakai pampers pun comel per..ala sebab maryam sdr pun dah comel kan..betul tak?

alyyani said...

ahahaha sentap!

romzi seli said...

alah... Yaya pun pakai giant punya je... lawa plak tu, colourfull lagi... heheheh