Pages

Sunday, 7 August 2011

eh..jumpa lagi

bila datang angin senyap. seharian blog tak ber-update sampai husband tanya " buzy ke hari ni? kenapa tak update blog?"

bila datang angin nak merapu. lepas satu-satu kan.

Photobucket
budak ni sekarang dah makan banyak

walaupon maryam ni chubby budaknya. tapi percayalah susah sangat budak ni nak makan sebenarnya. kalau datang angin nak diet dia, dia tutp mulut rapat-rapat tak pun buat bunyi muntah konon dah kenyang giler tak larat nak isi.

2 bulan terakhir ni berat badan menyusut. risau! tapi sehari dua ni laju sungguh dia makan. menu biasa saja. tiada yang berubah pon. mungkin mood makan sudah datang.

baru 2-3 hari makan banyak nampak makin membulat pulak muka. haha. bukan bulat. petak.

Photobucket
masa letak gambar ni kat facebook ade jiran komen

"maryam senyum macam khairul fahmi che mat lah"

masa pergi bukak puasa dengan kawan-kawan pon dieorang dok sibuk cakap muka maryam macam khairul fahmi.

sampai ade kawan bagi idea paling bernas diabad ini.

"u nak follower blog u ramai, u cakap la u ade scandal ngan kfcm sampai ade anak"

"musim-musim macam ni komfem orang percaya lah"

amboihhhh..nanti keluar metro

SCANDAL BARU KHAIRUL FAHMI TERBONGKAR: PEREMPUAN TAMPIL BERSAMA ANAK BERUSIA 7 BULAN SETENGAH MEMBUAT PENGAKUAN


wahahaha

sori bie. jangan sangsi jangan ragu. maryam komfem anak u setepek. walaupon khairul fahmie nampak sedap u lagi sedap. eh

dan u bieee..entry ni bukan bertujuan nak soh u kuya u ade iras kfcm bie. tidak sama sekali

3 comments:

Lady Windsor said...

hahaha..comel tau entry ni...tak pasai2 maryam jadi anak kfcm!

alyyani said...

heh, maryam lagi comey la... :D

nieda said...

comelnya...budak2 mcm tu lah, kdg2 moodnya elok ok je makan, kdg2 penat nk melayan. Mcm Humaira bulan pose berat dia pun dah turun 1kg, huhu mcm pose..