Pages

Thursday, 18 August 2011

blogger di masa hadapan


hai saya maryam (nerd nye rambut saya. bila nak panjang ni?!)

bila maryam besar nanti maryam pon nak ade blog sendiri. tapi sekarang maryam tumapang blog ummi. ummi cakap ummi ni jenis blogger yang sesuka hati merapu meraban. asalkan ummi happy. pasal masak, pasal family, pasal anak, pasal artis, pasal hidup hari-hari, semua-semua benda yang ade kat sekeliling ummi lah.

ummi cakap benda yang dia cakap kat blog ni tak serius pon. jangan ambik berat sangat. masuk mata kanan keluar mata kiri kekdahnya. benda tak serius. hanya melawak suami isteri. orang lain jangan lah tumpang emo. huk huk

hari tu ummi tunjuk cara maryam turun tilam kan. ni cara kedua. cara ni la kerap maryam guna. kalau dulu selalu jugak jatuh guna cara ni. sebab lengan maryam tak kuat. sekarang dah pro. so maryam selesa guna cara ni jer sekarang


mula-mula turunkan tangan. make sure lantai clear yer.

lepas tu tangan sebelah kedepan. sengetkan sikit badan

lepas tu jatuhkan badan, perlahan-lahan. jangan gelojoh tau.

selesai~



heh. ummi ingat dia letak latop kat bawah maryam tak boleh ambik lah?

buruk kan gambar upload guna blogger. itu pasal ummi suka guna photobucket. tapi ummi nak try guna picasa macamuncle kerel cadangkan. kut-kut la gambar cantik.

5 comments:

easternC said...

hahaha ~ same je gambo upload gne blogger ngn photobucket...

mrs.spicy said...

lain la kerel,,gune blogger gambar jd mcm katun

Lady Windsor said...

kemain lagi maryam ya..hot blogget in the making..ntah masa tu bila maryam jd hot blogger auntie dah tak dak..wish u luck in all your way baby!

~LIZA~ said...

clever girl!

zailamohamad said...

Maryam, oyaklah ko mummy suh ajar untie macamana nk upload gambar guna photobucket..kn bayar ko eh??