Pages

Wednesday, 24 August 2011

berbuka puasa di maeps


hari sabtu lepas berbuka puasa dengan geng-geng husband. housemate dari utp sampailah kerja masa zaman bujang-bujang. berpecah bila sorang-sorang dah kahwin. sikalang bukan musim sorang-sorang kahwin dah, sekarang musim lepas sorang-sorang tambah anak.



melangut sebab datang awal giler. organizer kene lah datang awal. -__-"

bau food mencengkam kalbu betul

mula-mula dapat table kat tengah-tengah, pastu mintak tukar meja tepi-tepi jer. snang nak handle kanak-kanak


tepi dekat ngan surau. senang!

millie ngan zara. pasal birthday zara tak buat lagi -___-"

antara yang awal sampai




zara nak jadi artis

arissa pon

sufi muka macam anak patung


joget lambak~

antara yang hadir: pesa masih solo, edy + millie+ zara (zarif tinggal kat umah), pot + dada (asha tinggal kat umah nenek), farah+ seroh+ arissa+sufi

tak datang: macha+nadia+naim+najwa, ody+ratna+adam+yuduf+noah+luth (ody ah juara, umur 29 tahun anak dah 4. kau ado? =p. and anak sulung baru 3 tahun ++. hebak ore klang. hehe. and poyo juga masih solo tapi coming soon.

para isteri masing-masing next year dah umur 29-30 tahun so para isteri sedang merancang next year nak pregnant secara berjemaah. haha. so next year makin bertambah lah baby-baby. kite bie? hehehe

ouh. pasal makanan. puas hati lah dengan bayaran RM 42.90 kut. food ade 200++ and yang penting ade kambing golek. puas hati tengok makanan la. makan nye sikit jer.

dengan ini saya umumkan, next year jangan berangan nak pergi makan buffet. next year gathering makan seafood.

3 comments:

zailamohamad said...

hom, kak ila tahun ni xg pon make buffet..sebab tahun lepas g doh & sero mace xberbaloi..make banyak sgt pon xbest gok, pahtu nak semaye malas;P

NenekPenne said...

maryam,shoe mana?

alyyani said...

pregnant jemaah beramai ramai? i like! :p umang ai 29 tahun anak 4 org below 3yrs? hebat!