Pages

Friday, 29 July 2011

ubat stress

saya stress sebab:

1. semangat nak shopping tiba-tiba membuak-buak tapi nak request tac no tak boleh sebab iphong tak jumpa lagi.

2. orang asyik promote pb jer suruh kurus. saya rela gemuk dari mengayakan bos-bos kamu tahu?

3. orang dari planet mana tiba-tiba datang bagi tazkirah? awak tak kenal saya so jangan kata apa-apa.

4. hujan lebat kat luar rasa nak tido tapi mata tak ngantuk. rugi!

5. kain banyak tak lipat. maryam mood tak ok sangat. tapi gigih jugak nak buat macaron. tapi tak jadi. kalau tahu lipat kain je sambil main ngan maryam.

6. saya kekurangan kasih sayang.

jadi ubatnya ialah

KUALA LUMPUR, 26 Julai - Dengan hanya membayar RM8 seorang,
orang ramai boleh menikmati seberapa banyak durian pada ''Pesta Jom Makan Durian'' di Restoran Jejantas Sungai Buloh (Arah Utara), Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), selama tiga hari bermula Khamis ini.
Pengurus Besar Jabatan Komunikasi Korporat PLUS Expressways Berhad (PLUS) Khalilah Datuk Mohd Talha berkata pesta itu akan diadakan dari 10 pagi hingga 6 petang sepanjang tiga hari itu (selagi stok masih ada).
Dalam kenyataan di sini hari ini, beliau berkata sebanyak 10 tan durian dari kawasan Bukit Gantang, Perak, akan dibawa ke pesta berkenaan bagi tujuan
mempromosi buah durian kepada pengguna lebuh raya


jom.jom.jom!

sebelum berpuasa kita melantak durian jom.

kiteorang pergi sabtu pagi. pergi dengan jiran tetangga. jumpa anda disana~

3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

hari ni akak kena mendobi, pastu nak tukar cadar katil bilik bebudak ni. sedara mara nak dtg mkn tghari esok, hari ni terpaksa kemas umah sebaik mungkin...hehehehe

Cik Puan Fara said...

dkt putrajaya pn ada..rm18 mcm2 buah

Madi @ Aed said...

awat krg kasih syg tuhh