Pages

Monday, 18 July 2011

tq husband

hari sabtu lepas birthday i!

(happy birthday to maya jugak. i tak pernah jumpa orang yang sama birthday dengan i. seperti yang dijangka, orang yang sama bithday ngan i adalah orang yang hebat macam i. hahaha. nama pon sama pelik.=p)

masa hari birthday i tak rasa birthday i langsung pon. sebab hari tu i sangat penat. penat makan kut. 2,3 hari in laws ade kat rumah asyik makan, makan dan makan. husband ajak celebrate lepas kenduri and semua orang balik i cakap lain kali lah. i penat nak balik tido. haha. tak excited langsung birthday sendiri. -_____-"

semalam siang kiteorang menghabiskan masa mengemas rumah. lepas tu petang birthday tengku zara yasmeen(nanti cerita entry lain. kene cerita birthday budak kesukaan i neh) . lepas birthday zara kiteorang balik. husband ajak makan jugak kat IOI mall tu sebab alang-alang dia datang nak jumpa kawan dia. i tak nak, sebab dah kenyang membuntal makan kat birthday zara. tapi i boleh smell something fishy sebab my husband kalut semacam asyik sms jer pastu i nak pinjam phone dia tak bagi macam-macam alasan.

pastu dia cakap nak jumpa kawan dia kejap kat little pantry kat IOImall tu so i bajet dalam tu ade kawan-kawan die yang kiteorang selalu lepak sama-sama sebab kat birthday zara tak ramai kawan-kawan die datang. hahaha. boleh pulak i terpikir die nak ajak kawan-kawan die celebrate birthday i. sebab i tak terfikir pon die boleh berpakat ngan kawan-kawan i.

tapi bila masuk little pantry takde orang pon. (agak frust disitu =p) dan my husband pon berjalan ke arah jalan keluar dah so memang dah frust sangat dah. huhuhu. pastu nampak zac ngan my rumet dok disebalik dinding.

auwww..my friends!

hehe. thanks husband. thanks zac ngan aisha jugak sebab melayan request my hsuband and pergi survey tempat segala. huhu. korang memang the best! since buat plan pon last minute, so tak ramai boleh join. tapi tak pe, i boleh rase dah semangat-semangat orang lain ade jugak semalam. haha. 2 orang ni pon dah buat waiter-waiter kat little pantry jeling-jeling. bising amat. haha

Photobucket
i adalah sangat happy plus tak sangka plus malu so tak tahu nak buat muka macamana -___-"

Photobucket
2 tahun berturut-turut ade surprise masa birthday mati lah next year mesti frust kalau tak de pape (hint. haha)

Photobucket
besties

how lor nak cakap thanks kat korang, tak terungkap. tq very much. i tahu i sangat lah tak independent (bukti nya adalah semalam =p) sebab nye i tahu kalau husband i takde, u ol ade. huhu

Photobucket
the best husband in the world

i'm sorry sebab i sedikit garang semenjak dua menjak ni maybe sebab penat and tak cukup tido. dan selalu jugak merungut. aish. bila lah i nak join kelab isteri taat ni.

i love u bie!

Photobucket
muka excited adalah muka buruk giler so plis jangan over excited lain kali

Photobucket
maryam baru bangun tido muka blur jer. nanti awak setahun kita tiup lilin ok.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

foods adalah biasa-biasa jer. takpe food tak sedap pon. yang penting i happy hari tuh food biaser-biaser pon jadi sedap dengan kehadiran kesayangans. kalau lagi ramai kesayangans yang datang lagi best. tapi kedai adalah sangat comel.

Photobucket

25 tahun. greatest husband. cutest maryam. bestest besties. 2 family besar yang supportive. what else do you want?

tq allah~!

owh. kebetulan pakai baju sama tema semua orang. memang terbaik~

13 comments:

gee ryder said...

ingatkan celebrate bday ngan PIL hehehehe...

happy birthday farah!

zailamohamad said...

huhuhuhu..bakpo dekat facebook kak ila dok naik nama Farah eh??

apa2 pon happy belated birthday buat Farah..tengok, sayang che abe demo buat surprise2 party..keno jadi isteri taatlah pahni;P

come Maryam paka dress tu;)

cheqna said...

happy birthday may allah bless u =)

alyyani said...

25 ke farah? alahai muda lagi la adik aku ni. best nye husband suka surprise2 kan gitu. jeles i! btw, happt 25th! :D

Byzura Mj (By) said...

hapi besday! Maryam comel!!

LiTtLe^m3 said...

happy birthday dear... eh birthday maryam sekali raya kan? ke lepas raya.. lupa dah ;)

semoga segala impian akan tercapai dan dikurniakan kesihatan yg baik. Amin...

peja.. sweet gak ko ni yek. hehehehe

~finee~ said...

Hi! nice blog..saya duk khatam blog awak ni since jumaat lepas hehe..curi2 masa kat opis..aneway salam kenal...:) n happy besday to u

NenekPenne said...

walaupun beratus kali pi ioi mall tapi tak penah masuk melintas little pantry...tengok pun sipi3 jer.. dia punya konsep mcm garden gitu kan?

nieda said...

happy birthday Farah..hadiah sgt bermakna

nieda said...

happy birthday Farah..hadiah sgt bermakna

eira eixora said...

happy birthday farah. Farah napok kurus dale gmbr... OPss!! terpuji puloks

Madi @ Aed said...

comeynye kdi tu..comeynye tudung u..hee

maya amir said...

farah.... happy bday again.. dah wish ari tu, nak wish gak..hahahaha.... and i sukelaa dress maryam (nampak tak i ni fan tegar maryam)..kekekeke....