Pages

Monday, 18 July 2011

terer lah!

Photobucket
cubaan kedua butter prawn

butter prawn terbaik yang i pernah makan adalah kat restoran four season kota bharu. memang terbaik sampai licin ngan daun-daun kari pon licin. huhu. kalau i rate butter prawn kat situ 10/10, butter prawn yang i masak ni i bagi 1/10 lah sebab rasa dan rupa adalah tiada tapi masih boleh dimakan. hahah!

butter prawn kat four season kaler golden. i punya brown dah. terlebih masak. konon nak kasi crispy tapi tak crispy pon.=p pastu bentuk kerak tu biasanya berjurai-jurai panjang-panjang. i ni dah macam kerak goreng pisang pon ade. haha. fail! tapi ade improvement sebab cubaan pertama dulu sendiri nak makan pon tak lalu. keh keh keh. takpe. nanti kita try lagi sampai cantik.

berbalik kepada permainan teka teki semalam terer lah sapa berjaya jawab dengan betul tuh. sekali teke je! tak sempat nak bagi hint pon. ingatkan kalau takde orang boleh jawab nak bagi hint. next entry lah i cakap sape. sekarang i nak komen jawapan-jawapan dulu.


Blogger Cik Puan Fara said...

adik maryam!

*pengsan*

Delete
Blogger Madi @ Aed said...

premium beauty!

ini adalah satu penghinaan~~~~ ahaha.

Delete
Blogger goblogbyfarah said...

kereta myvi lagi best!hehe

hihi. nak buat ape myvi sampai 2 ketol. teett. salah.=p

Delete
Blogger gee ryder said...

handphone!
iphone? ipad? galaxy tab? android?
dan yg sewaktu dengannya....

hulur dkt grill jer tak payah susah2 bank in :p

anda sangat yakin.=p

Delete
Delete
Blogger LiTtLe^m3 said...

eh... nak teka gakla rasanya kitchen yg baru siap renovate yard tu kah?

yard tak renovate dah. memang jadi tempat mendobi dah. tak de bajet dah. heheh
Delete
Blogger zailamohamad said...

bila closing ni farah??

gapo eh??

set periuk Tefal (nak suruh Farah rajin masok) hahaha

tapi tak mungkin kot

so akak teka cincin Habib Jewels

wahaha. tefal mahal lajok nak wak masok. saye kekgi tok jadi nak masok, dok sipey dale almari. guna periuk anon beli kat ikea jah.=p

Delete
Blogger zailamohamad said...

tapi cincin farah banyak doh..herm, nak teko gapo eh

designer handbag (tak mungkin kot) sebab farah tak suka kan..heheh


kak ila, designer bag bukan tok suke, tapi tak padan taraf lagi. haha. kekgi orang kate beli kat petaling street jer.=p
Delete
Blogger botolbiru said...

surprise party dari girlfriends (SORRY!!) i will make up to you.

hurm set masakan dari si suami! hahahahahahah

hazi: set masakan? hurm. boleh mintak ni

Delete
Blogger LiTtLe^m3 said...

Roch kata:
1. Spa package
2. Slimming centre package
3. Holiday package
4. Balik kampung farah dulu raya thn ni - paling x leh blah idea si roch

Ok x idea2 ni? Ada yg mengena?

cakap kat roch yang no 2 tu penghinaan. hahaha. gurau jer. semua salah.haha




4 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

blom penah cuba masak butter prawn, sah2 le tak menjadi...hehehehe

gee ryder said...

nampak sedap dah udang tu tapi rupa cam lain sketla kekeke

alamak salah ke?? choy!!!

alyyani said...

so apakah hadiahnye? kepochi mode ni :p

mamalieyna said...

alamak ketinggalan tuk teka2 la plak...apa eh..KC kah?..hee~