Pages

Monday, 11 July 2011

sesak dada

satu kelebihan kalau tengahari masak tomyam ataupon sup malam dah tak payah masak lain dah. untuk dinner celur jer bihun. heheh

Photobucket
jadilah bihun sup

Photobucket
bihun tom yam

*tengok lah ade jer tangan dengki*

maryam sekarang asyik nak main jer. nak tido pon sampai kene paksa. mata dah ngantuk sangat, mood pon tak berapa ok sebab ngantuk, minum susu kenyang-kenyang pon tak nak tidur jugak. kalau baringkan nak dodoi pon dia marah. tak nak tidur lah konon nye kan.

owh..tak nak tidur yer sayang? tak ngantuk yer?

Photobucket
dodoi sambil duduk

tido jugak. ngantuk sangat sebenarnya

Photobucket
macam-macam awak ni tau

sesak dada bila tengok video-video bersih ni. i tak sokong sapa-sapa disini. cuma sesak dada tengok orang kene layan macam anjing. entahlah. kalaupon lah orang kene belasah tu salah. tapi tak de sifat kemanusiaan ke. tak rasa kesian ke? sama-sama malaysian. sama-sama melayu. tuntutan kerja? yelah. aku tak kerja so aku tak faham.

manusia sekarang.

9 comments:

d.a.m.i.q.u.l.a said...

mummy maryam,nak emel.nak invite ke blog dami.drop kat blog dami ek?thanks!

gee ryder said...

haha..ingatkan farah sesak dada sebab asthma.

maryam ni saje jer nak bejaga malam kacau ummi n walid yer :p

Dong, Dia & Azra said...

Sebelum kena belasah tu takde plak video tunjuk derang caci maki macam mana plak. Anjing pun tak barking macam tu kot. Hehe. Sebenarnya ini semua politik jadi orang cam kita yang tak reti main politik, duduk je diam2 makan bihun sedap. Anyway, Maryam nampak dah besar masa tidur duduk tu. Ke ummi dah kurus. Hehe.

mrs.spicy said...

dong, macam tu lah orang kita dididik. tengok lagi cerita ganas banyak-banyak. semua benda selesaikan dengan kekerasan. orang maki. belasah!. orang buat kita sakit hati. bunuh! orang tak suka kita. rogol!

sakit dada tengok rasa sebak nak menangis tengok orang tua pakai kopiah kene pukul. sedih.

demonstrasi jalanan adalah sangat salah. layan orang macam tu pon sangat salah.

NenekPenne said...

maryam dah mcm2 perangai dah yer...

kenapa mesti nak pukul2 orang?? melayu sama melayu bergaduh, orang lain tepuk tangan kesukaan...

kalau gomen telus, mestilah tak ada demonstrasi...atau tunjuk perasaan mcm tu...

ee tak fahamlah malaysia sekrang ni...

salah pemimpin atau salah rakyat yang dipimpin???

ederq said...

hihi eisya pun sama nak main tapi amok ngantok. sbr je. papa eisya salu kena dodoi eisya mcm tu. haha. i xkuasa. i ada kuasa nenen je haha

ederq said...

pasal polis tu. MEMANG! tetiba flying kick org yg tgh duduk. serious sengal.

maya amir said...

farah..u know what..maryam ni akn mmbesar jd girl yg sgt comel mcm u..serious and die sgt sedap utk digomol...hehe...*nk ckp again & again..fuyohhhh!tgk tgn die*

p/s : yes! i pn x phm kenapa nk kene halang..x blh ke just control the traffic & let ething go smoothly..*sigh*

Mimy Hamid said...

nyum nyum///geram tgk maryam yg semkain comel