Pages

Thursday, 14 July 2011

selamat pagi cikgu!

hari ni family belah husband datang. sepupu husband kahwin weekend ni. eh bukan sepupu. ayah sepupu. sepupu FIL. tapi lagi muda dari husband. huhu. family husband memang macam tu. nenek sepupu maryam pon lagi muda dari i. heheh

jadinya buzylah saya bermula petang ini sehingga ahad nanti. melayan tetamu dan masak-masak. selalu nerves kalau nak masakkan untuk FIL. ni lagilah 2,3 family datang.

Photobucket
lauk semalam.

lauk bujang orang panggil. masak macam ni then tumbuk sambal sikit dah ok sangat dah bagi husband. hahah. makan macam ni pon dah buat dia makan bertambah-tambah.sonang laki mak. dia siap cakap makan macam ni hari-hari pon dia ok jer. over.-____-"

Photobucket
nasi goreng ikan masin for breakfast pagi ni

Photobucket
ok bai. nak pergi basuh berak budak ni

5 comments:

Lady Windsor said...

hihi comelnya maryam...i suka maryam..sebab my mom pun nama maryam juga...

alyyani said...

eh sama lah. hari2 dpt makan lauk org bujang pun takpe. mmg hantu sup ni :D

maya amir said...

farah...i pun debor kalau belah in laws nak dtg..mulelaa masa tu kembang2 hotak pikir nak masak ape..kekekek

gee ryder said...

wah ramaila kawan maryam minggu ni...
memang xtau nak masak ape pun kalau family husband dtg...buntu!

NenekPenne said...

dulu kalau sedara mara belah suami datang, suami yang masak...kalau i, beli kat kedai jer...