Pages

Friday, 1 July 2011

owh tidak!

*tarik nafas*hembus nafas*

saya tak boleh mengadap lappy sambil usha-usha tudung.

ampun kan i bie.

u kate beli tudung takpe kan? (malam ni i urut u. full body massage!)

10 helai dalam masa seminggu?

melampau maghfarah! melampau. ko nak g mana pakai tudung banyak-banyak ni?

esok i nak mop lantai pakai tudung ngan baju tido.

-___________________________________-"

padan lah aku ni tak bekerja. cepat lupa diri rupanya

11 comments:

molliesa said...

hahaha..uhhh..bahaye nihhh!!!

alyyani said...

OMG!!! tp tu lah, sekali dah beli, asyik nak terbeli lg je. kalau takde mood tu dtg, tgk tudung cantik pun tetap tak beli. :)

~~zaa~~ said...

hahahahah bahaye gile wehh!! 10lai seminggu botok palo hahahaha :p duk jauh sikit dari laptop tuh! :p

Ara Zainal said...

kate mls kuar umahhh ;p hahax
masak esok kne pakai tdung tau (:

zailamohamad said...

huhuhuhuu..akak lagilah curi2 beli online walaupun akaun Maybank2u nama akak tapi laki akak yg jaga TAC no..tapi boleh lagi curi2 beli tu..hahahahaa

mamalieyna said...

tu la kalau soping pun online..mudah terpedaya..cuma click saja...ngee~

nieda said...

huhu..giler shopink

kiranajoe said...

oloh..botok palo walid.

♥MAMASYAZA♥ said...

fuhhh berborong sakan tu, mesti cantik2 belaka tudung2 tu

gee ryder said...

sebab tula shopping online ni berhantu...kekeke....

takpe, leh simpan utk maryam besar esok :p

maya amir said...

sila tutup lappy & blockkan sume kedai online tudung..eh?!! hehehe