Pages

Thursday, 21 July 2011

orang banyak dosa pelupa. donat milk booster?

dah banyak hari maryam bangun pagi-pagi. pagi tadi lepas husband pergi kerja i masak bubur maryam pastu maryam bangun i masuk bilik golek-golek ngan dia sambil bace blog orang. pastu bau hangit. lupa mak tengah masak bubur. siap cakap lagi dalam hati,

'sape la masak pagi-pagi bau hangit ni'

sekali rumah sendiri! i tak ingat langsung ok. aish aish.keluar bilik sebab nak breakfast berasap dah periuk. nasik dah jadi arang hitam dah. haih. penat kene basuh periuk hitam. habis terbakar lemak.-___-"

Photobucket
semalam husband balik kerja lambat sikit sebab dia ade meeting pukul 5 petang. suke buat meeting pukul 5. haish. sebab i dah terbiasa dinner awal, petang tu dah lapar tapi nak dinner lambat lai so i goreng wedges sebagaii minum petang. masa tengah goreng wedges hazirah datang bawak donut. so ber-donat lah i semalam tak layan dah wedges.

semalam tak de benda asing lain pon yang i makan kecuali donut ni. benda lain memang benda yang memang biasa makan hari-hari. pagi tadi susu sangat banyak sampai melimpah ruah macam paip air bocor. habis basah katil. -___-"

Photobucket
dinner semalam

oklah nak pergi lipat kain setimbunan. haih. kain-kain-kain!

5 comments:

NenekPenne said...

ya ker orang byk dosa pelupa?

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

nieda said...

hehe habis rwntung bubur maryam ek...kdg2 mmg lupa bila layan bloggg.hihi

maya amir said...

ololo sian maryam hangus bubur die..maryam layan wedges jeklaa mommy..takpe;)

gee ryder said...

dulu2 masak bubur aqeel selalu hangus sebab tekejar2 nak siap gi keje...pastu terus lambat sebab nak kena masak sekali lagi hahaha