Pages

Monday, 11 July 2011

husband mc lagi yeay!

husband mc sampai hari khamis. i ade teman kat rumah. teman ape? teman main internet. dia mengadap lappy, i pon mengadap lappy. rumah senyap jugak macam dok ngan maryam jer. huhu.

pagi tadi pergi melawat kawan. baby dah nak dekat 2 bulan dah baru nak pergi melawat. nantilah update secara pukal baby-baby yang pergi melawat bulan ni. maryam baru tido so i kene pergi kemas-kemas rumah sikit and nak pergi basuh cd maryam.

Photobucket
lunch tomyam ngan telur dadar.

tomyam paste jer. =p kene masak cepat-cepat balik dari tengok baby tadi sebab maryam dah badmood. gambar pon senget benget sebab nak cepat dia dah mengamuk. tak sporting la maryam ni. takde gambar food tak meriah lah blog ummi.

sekarang mahu mengemas. semoga berjumpa lagi malam ini.
Align Center

2 comments:

nieda said...

dua2 pun food tu selalu masak dan suka..

zailamohamad said...

husband kak ila g Labuan pulak hari ni, dohlah kak ila dok berapa sihat ni..sedih weh sero..huhuhuhuu