Pages

Monday, 25 July 2011

husband mak masak yaww~

husband i selalu berjanji nak masak. tapi selalu janji tinggal janji jer. weekend haritu die menunaikan janji. masakkan wife lunch. wife jaga anak. heheh.

Photobucket
daging masak kicap cilisos

senang jer nak masak daging goreng ni. hsuabnd cakap buat ape besusah payah nak masak pelik-pelik. masak simple macam tu pon sedap. memang sedap! i bagi 4.5/5. tak boleh bagi markah penuh. lawan tokei

Photobucket
makan dengan sup tulang


Photobucket
sup tulang sorang semangkuk besar.

kenyang memboyas disitu.


Photobucket
cucur senget benget. ni i yang buat. heheh

5 comments:

NenekPenne said...

my exhubby dulu selalu masak kan untuk i
dan dia masak lagi sedap dan lagi creative dari i ...

goblogbyfarah said...

wahhh, bestnya dpt sup tulang!!husband saya masak nasi goreng pun saya rasa sedap dah!hehe..

Madi @ Aed said...

abe halmey expert ns grg je..hok lain belom..haha

gee ryder said...

pergh! sup tulang tu nampak marvelles tu..

Lady Windsor said...

Warghh..heavy metal masak...patut le maryam and mak dia comel jer..makan sedap, hik!