Pages

Monday, 18 July 2011

cer teke..cer teke

*ini adalah sticky post sehingga sudah dapat peneka yang betul*

jom main teka teki. sape berjaya teka dapat duit RM 10. cukup lah tu kan. housewife takde duit banyak nak bagi banyak-banyak. heheh. nanti follower 1000 baru boleh bagi banyak-banyak. (tak tahu bila lah tu.=p)

syarat-syarat penyertaan:

1. anda bukan azhani
2. anda tak mengendeng azhani untuk bertanyakan jawapan dan azhani tak pernah bercerita kepada anda.
3. anda punyai jari yang berupaya untuk menaip di ruang komen.
4. anda berwarga negara malaysia.
5. punyai akaun maybank sebab senang nak transfer duit. cimb pon boleh la kut. tapi nanti husband i lah pulak terpaksa jadi sponser hadiah nye.

teka teki nya berbunyi.

apakah hadiah birthday saya pada kali ini.

boleh teka dan komen seberapa banyak yang anda mahu. heheh

14 comments:

Cik Puan Fara said...

adik maryam!

Madi @ Aed said...

premium beauty!

goblogbyfarah said...

kereta myvi lagi best!hehe

gee ryder said...

handphone!
iphone? ipad? galaxy tab? android?
dan yg sewaktu dengannya....

hulur dkt grill jer tak payah susah2 bank in :p

LiTtLe^m3 said...

gee confident jek betul jawapan :P hmm nanti lah komen balik.. discuss ngan hubby nanti agak2nya apa peja bagi..

LiTtLe^m3 said...

eh... nak teka gakla rasanya kitchen yg baru siap renovate yard tu kah?

zailamohamad said...

bila closing ni farah??

gapo eh??

set periuk Tefal (nak suruh Farah rajin masok) hahaha

tapi tak mungkin kot

so akak teka cincin Habib Jewels

zailamohamad said...

tapi cincin farah banyak doh..herm, nak teko gapo eh

designer handbag (tak mungkin kot) sebab farah tak suka kan..heheh

botolbiru said...

surprise party dari girlfriends (SORRY!!) i will make up to you.

hurm set masakan dari si suami! hahahahahahah

LiTtLe^m3 said...

Roch kata:
1. Spa package
2. Slimming centre package
3. Holiday package
4. Balik kampung farah dulu raya thn ni - paling x leh blah idea si roch

Ok x idea2 ni? Ada yg mengena?

Anonymous said...

Saya bukan azhani.

Haha.

Azhani pon teke macbook air kotttt!!

Ps: sebenonye azlin pon xleh jwb ni. Sb die tau dohhh haha. Tp azlin dok tanding ork? Haha

Anonymous said...

Jahat gohhh padahal die moderate komeng!! Nk jwb ahhhh gni haha

-megan fox

maya amir said...

ipad2...ngeh ngeh ngeh:))

~finee~ said...

breadmaker? haha asal boleh je