Pages

Tuesday, 26 July 2011

art woods design

along asyik mintak entry baru jer. mentang-mentang dia dalam pantang takde hiburan lain kan. pastu dia request nak tengok mini bar betul-batul. gambar hari tu dia cakap nampak kerusi jer. -___-"

dok rumah i lor next week mase abeja takdop. buleh kite gossip siang-siang. maryam main ngan rayyan. abe helmi pong nak gi kije dekat sikit. meh lerrr. meh lerrr...

sebab ade yang bertanya, alang-alang i buat entry ni untu korang jugak.

Photobucket

Photobucket

kat belah dalam ade pintu jugak so boleh simpan barang

Photobucket

Photobucket

Photobucket
alamak, bukan nak promote karipap yer. tu frozen karipap jer. inti ikan. setap!

untuk mini bar ni sebab dia design simple jer so murah jer. dia bagi rm 50o

mula-mula nak double layer, harga untuk double layer 750. double laye memang cantik. tapi bila pikir-pikir balik kiteorang ambik 0be layer jer.

Photobucket
and untuk wall unit ni RM 900

tu harga mula-mula dia kasilah. dan semestinya dengan budi bicara dapat lah lagi kurang. pandai-pandai lah korang kipas. hehe. malas nak bagitahu kat sini berapa harga lepas discount nanti brother tak dapat cari makan. heheh. tapi boleh tanya secara personal kalau betul-betul berminat.

website artwood design kat SINI

banyak design cantik-cantik dalam tu.

kat situ ade contact no en. mazuan. senang sangat nak berurusan ngan dia. tak leceh pon. dia datang. ukur. pilih design. cakap harga. then dia datang buat. dia buat kerja pon sekejap sangat (ni bergantung kepada design yang kamu pilih la kut)

kiteorang sangat berpuas hatilah dengan service dia. senang nak berurusan. walaupon i ni sekejap nak begitu, sekejap nak begini (heheh..tak boleh nak buat keputusan lorrr), dia ok jer semua. bagus. bagus.

dan yang penting harga adalah sangat murahsss dan dia adalah MELAYU! huhu

ok. murah tu tak tahulah. sebab kiteorang tak survey tempat lain. setakat nak tambah sikit jer. tapi bagi kiteorang dah ok lah kut.

next time kut2 lah ade rezeki nak beli rumah yang besooorrr punyee kiteorang akan guna die jer. insyaAllah.

thanks kak ieyna sebab bagi link website ni. i loike. =)

7 comments:

Byzura Mj (By) said...

cantik! kemas je!! by baru nak start hias! hakhak

etiey.com© said...

wahh cantik!

Madi @ Aed said...

ha..baru puas hati~~hehe

Madi @ Aed said...

comel2~~x sbr rs nk try duduk kt kusi mini bar tu..hehe

gee ryder said...

wall panel tu cantik. i loike!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zailamohamad said...

thanks for sharing..suka!! suka!!