Pages

Tuesday, 7 June 2011

walaupon awak tak sweet macam seth tan

ramai orang teruja tengok aaron aziz belakon jadi seth tan. ramai orang cakap sweet sangat seth tan. semua orang berangan nak husband macam seth tan.

i? i terpaksa (wahaha. tekpaksa!)akur yang i dah kahwin so chances i nak dapat husband macam seth tan adalah sangat-sangat-sangat tipis. sebab i ade husband dah. and husband i adalah sangat lah jauh panggang dari api dengan seth tan tu. haha

walaupon orang keterujaan tengok seth tan, i pulak rase geli geleman tengok seth tan. kot yer pon nak sweet jangan lah macam tu sekali. sungguh tak cool and sungguh tak macho. maybe sebab tu lah i jodoh ngan u. i cuba bayangkan kalau u perangai macam seth tan. cuba bayangkan. sedang cuba. eh. memang tak boleh. haha

so, walaupon i selalu merungut u ni tak sweet, tolonglah kekal berperangai macam sekarang. sweet kadang-kadang tak pe.

bak kate net, xpelah laki aku tak sweet, asalkan laki aku tak main kayu tiga.

kalau u nak berubah pon maybe boleh ubah skill mengurut. hurmmphh!!

motif i membebel panjang-panjang i adalah nak cakap,

u are amazing just the way u are

i love you bie. happy birthday.

Photobucket
bilangan lilin tiada kena mengena dengan usia. mungkin itu bilangan anak yang harus dibuat sekurang-kurangnya.

Photobucket
gambar ini lebih jelas bilangannya

Photobucket
satu dah siap

2 comments:

NenekPenne said...

ha ha ha.. mcm tu lah farah..as long dia jaga makan pakai u, loyal to you and sweet sekali sekala...

i tak sweet dan i expect laki i, i mean bakal laki i tak delah romantik sangat2 yang boleh buat bulu roma i kegelian...

sekali sekala tak per, kalau selalu,menyamfah...

Mimy Hamid said...

suka maryam enterprame...sori deddi maryam eh...maryam tetap menarik di mataku..memang la laki ko kan..lalalaa