Pages

Thursday, 2 June 2011

owh..menari ke tu???

haha..i tak boleh nak menghilang imej husband semalam.

semalam dia balik main badminton i dok dalam bilik. baru lepas bagi susu maryam. sambil-sambil bace blog. show down dah habis. dia balik sangat lambat semalam padahal pergi manin makin cepat. tak lain tak bukan melepak kat mamak bawah la ni. macam biasa kalau dia buat benda yang dia rasa salah (walaupon bagi i tak salah pon, asalkan bukan tiap-tiap kali main badminton ade sesi melepak dah la) dia akan jadi suami paling baik di dunia.

dia masuk bilik,

"yang" (sambil buat pergerakan pelik. tangan atas bawah kaki gerak-gerak)

"ape? amboih. lambat nye balik"

"hehe..you tak tengok ke?" (buat pergerakan pelik lagi)

"apeeee???"

"show down la. malam ni kan showdown"

"owhh. u menari ke tu?"

kah kah kah kah

naseb baik u belajar pandai-pandai ade kerja tetap. u tak boleh cari makan dengan menari.

isteri yang ikhlas berkata-kata

3 comments:

mamalieyna said...

ekekeke....buat lawak di mlm hari eh..ngee..

Cik Puan Fara said...

setuju sgt.. suami2 ni kalo dia rasa dia ada buat salah, dia akan buat2 sweet lps tu.. sbb nk kaver blk.. haha


btw, mesti keras kejung dia nari tu :p

Anonymous said...

sedap ngat ngumpat tok laki