Pages

Wednesday, 15 June 2011

missing her daddy

Photobucket

kepada yang bertanya kenapa budak kecik ni suka bojel tak pakai baju, jawapan nya adalah sebab mak die malas. hehe. ok tipu

walaupon kalau nak pakaikan baju macam nak berperang, nak pakai pamper pon macam tu jugak, tapi bukan itu sebab nya. sebabnya adalah budak ni selalu kepanasan lalu kepeluhan. kesian dia kalau pakai baju sampai berpeluh ketiak. jadinya dia hanya pakai baju pukul 12 tengahari kebawah dan 6 petang keatas untuk mengelak kejadian kegatalan dan kemerahan.

budak ni semalam tido pukul 2 pagi. -______-"

dia tak nak tido macam tunggu daddy dia. last time masa daddy OS pon macam tu jugak. tapi malam first jer. malam second dia dah tak kuasa nak tunggu. harapnya malam ni dia tido awal lah. mommy mengantuk nak~

4 comments:

Cik Puan Fara said...

sila pos ke bangi kalo mommy mengantuk.. cik arah susah nk tido skrg ni, boleh tlg main2 ngn maryam comel :)

ederq said...

maryam ni makin lama makin comel tau. eiii gerammm sgt! muachsss

maya amir said...

ololo..debob2 die..geram lagik dan lagik dan lagik;)

Mimy Hamid said...

aku suka dia berlenggeng...means takpakai baju..bobob