Pages

Tuesday, 21 June 2011

mak ok jerrr

delete entry emo semalam. huhu. tu lah. lain kali jangan benci orang. nanti orang benci kita balik. jangan kata orang berlagak. nati kita orang kata kita berlagak balik. heheh

memang teragak-agak nak publish entry tuh. tapi banyak sangat dah entry lepas type panjang-panjang last-last simpan dalam draft jer. kali ni nak publish.

tiada ayat men-defense diri sendiri. cakap lah nak cakap ape. mak tak kisah

bak kata jozan. MOJ.
emmm..ouuu..jeyy...mak okeyy jewwrr~ (kene sebut ngan mulut senget-senget yer)

Photobucket

dinner semalam: masak lemak cili padi pucuk ubi dengan ikan goreng.

ikan tuh tabur bawang besar dengan lada besar goreng. sedapkan bawang besar goreng? zaman kecik-kecik dulu kalau makan ayam goreng pastu awoh goreng bawang besar ni, memang i kutip bawang besar. i memang suka letak bawang besar banyak-banyak kalau masak. itu menerangkan mengapa i dari dulu memang tak boleh hidup tanpa deodorant. haha. tanpa deodorant hilang keyakinan diri=p

ade jugak i dengar makan bawang besar banyak boleh menumpulkan ingatan. yeke?

xpelah makan banyak bawang sekarang. dah tak belajar

4 comments:

mamalieyna said...

loor nape semalam farah..huu~ kak eina dh jrg2 dpt jenjln berBW..hu~

apapun tcare.

eh kak eina kt kg dl kan,..kami kalau habis2 takde ulam ambik bawang besar je buat ulam..ngee..betul.. ^_^

neeza said...

Salam, saya selalu BW kat blog awk. Suke tgk baby maryam yg comel sgt2x. dan by the way, suke tgk masakan awk. Sume nmpak sedap dan melaparkan. :)


p/s: i'm ur silent readers too :)

Byzura Mj (By) said...

sama ngan By.. By pun suka bawang! manesss dalam makanan kan?

gee ryder said...

pucuk ubi tu...erm dapppnyeeee