Pages

Monday, 13 June 2011

the lazy song sampai ke hari ni

hoihhhhhh..malas weyhhh nak buat pape

esok husband nak pergi jadi nelayan kat miri. kalau outstation still lagi boleh call-call bercinta malam-malam. kalau dah pergi offshore membisu lah. tak boleh call. kalau zaman-zaman bercinta dulu ade jugak dia antar email sekali sehari. lepas kawen nan adoooo. i tanya kenapa tak antar email,

" i pergi kerja la yang. bukan mengadap lappy jer nak antar email. balik kerja dah penat. tido jer terus"

begitu lah lepas kawen yer anak-anak. masa bercinta mata dah tak boleh bukak pon still lagi semangat nak antar email kat awek. lepas kahwin nan adoo yer. nan adooo..

my hubby suka ajar maryam yang bukan-bukan(walaupon betul). nanti bila maryam pandai cakap buat malu i jer. haishh

ayoh nye: maryam comel, daddy charming, mommy??

mok nye: mommy cantekkk

ayohnye: tak. mommy chubby

mok nye: heyyyy!

ayohnye: ok la chubby bukan gemok

heh!

Photobucket
dinner husband. ikan masak kicap.i dah kenyang.

husband merungut,

"kenapa u suka sangat pakai pinggan ni? susah nak makan"

heheh. sebab nak soh nampak cantik. u susah makan lain cerita

4 comments:

etiey.com© said...

hmmm sayang isteri ditinggal-tinggalkan.. hehehe

NenekPenne said...

bestbest..ayat last tu..
u susah makan, lain citer
yang penting nampak cantik...

HappyIrfa said...

salam kenal dr saya.dr blog net

comel apa pinggan camtu.yang best

'sebab nak soh nampak cantik. u susah makan lain cerita'..hehe

zailamohamad said...

husband kak ila nk g Labuan esok 4 hari..mulalah sero supo nak meroyan slaluh;(